Excentrický tréner Livio Magoni o kríze Petry Vlhovej: S Michalom boli problémy!

Bez problémov sa otvoril. Livio Magoni (58), bývalý tréner lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (27), počas nedávnych MS ochotne vyhovel ...
  • Zdroj: instagram/petravlhova13

Bez problémov sa otvoril. Livio Magoni (58), bývalý tréner lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (27), počas nedávnych MS ochotne vyhovel žiadosti Nového Času o telefonický rozhovor.

Nechce kritizovať

Aj on si všimol, že s Petrou v poslednom čase nie je niečo v poriadku. „Je pre mňa náročné povedať, čo sa s ňou deje. Kontaktovali ma viacerí novinári s tým, aby som sa kriticky vyjadril na jej adresu. Určite by to bolo v tejto situácii jednoduché, ale nespravím to. Nie som vo vnútri tímu, preto neviem, čo je presne vo veci. Počul som však, že má určité zdravotné problémy, nejaký vírus alebo niečo podobné. Ak pretekáte vo Svetovom pohári a vaše telo nefunguje na 100 %, je náročné dosahovať dobré výsledky,“ dodal Talian s tým, že Vlhovej najväčšia výhoda je jej sila, ktorú však v poslednom čase stratila.

Zlato aj so šťastím

Magoni je presvedčený, že Petrine problémy sa začali paradoxne po jej životnom úspechu v Pekingu. „Na olympiáde jej vyšli jedny preteky, kde možno aj so šťastím získala zlato. Uvidíme, ako to s ňou bude ďalej. Myslím, že po majstrovstvách sveta si spolu sadne celý tím a rozhodnú sa, čo bude ďalší rok. Pretekárka ako Petra musí bojovať o veľký glóbus. Podľa mňa nestačí, aby kde-tu niečo vyhrala alebo získala nejaké pódium či malý glóbus. Naozaj však neviem, čo sa preháňa v jej hlave,“ pokračoval Magoni.

Na otázku, či má pre Vlhovú nejakú radu, odpovedal zdráhavo: „Nie sme v kontakte posledné dva roky, preto pre ňu nemám ani žiadnu radu.“

Petra odkázala všetkým, aby jej vzťah s Michalom neriešili.
Petra Vlhová prvýkrát prehovorila o kríze vo vzťahu: Prečo ľudia riešia moje súkromie? Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});