Petra Vlhová prvýkrát prehovorila o kríze vo vzťahu: Prečo ľudia riešia moje súkromie?

V kariére si splnila už väčšinu snov. Po sobotnom vystúpení Petry Vlhovej v slalome na majstrovstvách sveta v Courcheveli a Méribeli ...

V kariére si splnila už väčšinu snov. Po sobotnom vystúpení Petry Vlhovej v slalome na majstrovstvách sveta v Courcheveli a Méribeli je jasné, že jeden z posledných snov ostane nateraz nesplnený.

Fotogaléria

Olympijská víťazka v slalome nezíska titul svetovej šampiónky v slalome a v tejto sezóne zrejme nezíska žiaden úspech presahujúci víťazstvo v pretekoch Svetového pohára. Neznamená to nutne, že sezónu budeme hodnotiť negatívne, ale ona sama spokojná nie je.

Po svojom poslednom vystúpení na vrchole tejto zimy rodáčka z Liptova konečne prehovorila o sklamaní z vlastných výkonov, ale aj o tom, ako je to s jej vzťahom, ktorý už poniektorí ukončili a v tom videli jej výkonnostnú krízu.

Aj Peťa vie, že nie je taká rýchla, presná a víťazná ako v minulej sezóne. Že natoľko nežiari. Dôkazom boli aj v nedeľu skončené MS, z ktorých sa domov nevráti s medailou. Pritom na troch predošlých za sebou získala dohromady šesť cenných kovov. Sama priznala oproti predošlým dvom sezónam výkonnostný pokles, pod ktorý sa podpísali nielen viaceré zdravotné problémy, ale aj údajná kríza jej vzťahu s priateľom Michalom Kyselicom.

Mikaela Shiffrinová úspechy z MS poriadne oslávila.
Divoké oslavy Shiffrinovej: Pozrite, čo stvárala Mikaela Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});