Excentrický tréner Livio Magoni o kríze Petry Vlhovej: S Michalom boli problémy!

Bez problémov sa otvoril. Livio Magoni (58), bývalý tréner lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (27), počas nedávnych MS ochotne vyhovel ...
  • Zdroj: instagram/petravlhova13

Bez problémov sa otvoril. Livio Magoni (58), bývalý tréner lyžiarskej hviezdy Petry Vlhovej (27), počas nedávnych MS ochotne vyhovel žiadosti Nového Času o telefonický rozhovor.

V priebehu svetového šampionátu pôsobil ako analytik pre jednu zo švajčiarskych televízií, no ako sám priznal, trénovanie mu chýba a rád by sa k nemu v budúcnosti vrátil. Na pretrase však bola, prirodzene, najmä Vlhová a jej momentálna kríza. Magoni porozprával aj o detailoch zo zákulisia, napríklad aj o jej priateľovi Michalovi Kyselicovi.

FOTOGALÉRIA: Petra Vlhová

Vlhová sa s Magonim nerozišla v dobrom. Prekážali jej jeho tvrdé metódy a hoci pod jeho vedením vyhrala Svetový pohár, v lete 2021 sa ich cesty rozišli. „S Petrou sa vôbec nerozprávam, určite viete prečo - kvôli jej slovám, ktoré uverejnila v knihe, že som blázon a tak podobne. Radšej sa už k tomu nechcem vyjadrovať,“ priznal pre Nový Čas Magoni.

Z jej tímu je v kontakte iba s asistentom Matejom Gemzom. „Bavíme sa väčšinou o rodine a živote. Sme priatelia, no o lyžovaní alebo práci sa vôbec nerozprávame.“

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});