Milióny za vstupenku na Messiho a Ronalda: Z tej sumy sa aj hlava zatočí

Takmer 2,5 milióna eur stála najdrahšia vstupenka na štvrtkový exhibičný zápas medzi výberom futbalistov an-Nasru a al-Hilálu proti Parížu ...
  • Zdroj: SITA/AP

Takmer 2,5 milióna eur stála najdrahšia vstupenka na štvrtkový exhibičný zápas medzi výberom futbalistov an-Nasru a al-Hilálu proti Parížu St. Germain, v ktorom sa stretnú hviezdy Cristiano Ronaldo (37) s Lionelom Messim (35).

Špeciálny lístok získal v aukcii v Saudskej Arábii miestny realitný magnát Mašríf al-Ghamdí.

Vďaka VIP vstupenke získa al-Ghamdí niektoré privilégiá, napríklad sa na štadióne v Rijáde bude môcť s hráčmi vyfotografovať alebo sa pozrie do šatní oboch tímov. Výťažok aukcie pôjde na dobročinné účely.

V týchto kopačkách končil svoju kariéru Jozef Štibrányi.
Legendárny futbalista Štibrányi sa pustil do vlády, siahla mu na dôchodok: Hanba! Zobraziť článok

Ronalda, ktorý na konci decembra s an-Nasrom podpísal dvojročnú zmluvu s astronomickým ročným príjmom 200 miliónov eur, vo štvrtok čaká prvé stretnutie v Saudskej Arábii.

Premiérový súťažný duel by mal tridsaťsedemročný Portugalčan odohrať v nedeľu v lige proti Ittifáku. Úvodné dva zápasy musel päťnásobný držiteľ Zlatej lopty vynechať kvôli disciplinárnemu trestu, ktorý dostal na jeseň za jarný incident s fanúšikom ešte v drese Manchestru United.

Juraj Slafkovský musí nútene pauzovať.
Nepríjemné správy z kanadského Montrealu: Juraj Slafkovský si dlhší čas nezahrá Zobraziť článok

Súboj s Messiho PSG bude pikantný aj z toho dôvodu, že tridsaťpäťročný argentínsky útočník vyhral s Argentínou zlato na vlaňajších majstrovstvách sveta v Katare a podľa mnohých definitívne ukončil debatu, či je lepším futbalistom on alebo jeho dlhoročný rival Ronaldo.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});