Nepríjemné správy z kanadského Montrealu: Juraj Slafkovský si dlhší čas nezahrá

Kanadský hokejový klub Montreal Canadiens (18) zaradil slovenského útočníka Juraja Slafkovského na listinu zranených hráčov. Zatiaľ nie ...
  • Zdroj: TASR/AP

Kanadský hokejový klub Montreal Canadiens (18) zaradil slovenského útočníka Juraja Slafkovského na listinu zranených hráčov. Zatiaľ nie je známe, ako dlho bude pauzovať.

Na snímke hokejisti Juraj Slafkovský (vpravo) a Šimon Nemec.
Zámorský expert v tom má jasno: Presadí sa Slafkovský a Nemec v NHL? Zobraziť článok

Talentovaný krídelník si privodil zranenie v dolnej časti tela v pondelkovom zápase na ľade New Yorku Rangers (2:1) a následne absolvoval lekárske vyšetrenia. V 52. minúte odišiel z ľadu s bolestivou grimasou a ťažko dostupoval na ľavú nohu. Slafkovský čaká na kanadský bod už mesiac, zatiaľ naposledy bodoval asistenciou 14. decembra proti Ottawe.

Montreal v utorok zaradil na listinu zranených hráčov aj ďalších dvoch útočníkov Joela Armiu a Jakea Evansa. Klub navyše zapísal na listinu dlhodobo zranených Seana Monahana, ktorý má problémy v dolnej časti tela.

Canadiens na ich miesta povolali z farmy Laval Rocket v AHL Rafaela Harveyho-Pinarda a Rema Pitlicka. Montreal nastúpi na ďalší duel v noci na stredu doma proti Winnipegu.
 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});