Chcete vidieť posledný súboj Messiho s Ronaldom? Vstupenka aj za 2,31 milióna eur!

To je už naozaj proti zdravému rozumu! Podľa všetkého posledný súboj, v ktorom proti sebe nastúpia dve najväčšie futbalové hviezdy súčasnosti, ...
  • Zdroj: SITA/AP

To je už naozaj proti zdravému rozumu! Podľa všetkého posledný súboj, v ktorom proti sebe nastúpia dve najväčšie futbalové hviezdy súčasnosti, Argentínčan Lionel Messi (35) a Portugalčan Cristiano Ronaldo (37), by chcel vidieť asi každý fanúšik. No iba málokto si môže dovoliť dať za vstupenku dva a pol milióna dolárov (cca 2,31 mil. eur).

Nie, to nie je vtip. Silvester už bol a 1. apríl je ďaleko. No ako vtip vyznieva správa, že jeden saudskoarabský podnikateľ ponúkol hore uvedenú sumu, ktorá v prepočte na euro predstavuje 2,31 milióna za VIP vstupenku na stretnutie tímu Cristiana Ronalda a tímu Lionela Messiho 19. januára v Rijáde.

Lionel Messi a Cristiano Ronaldo na plagáte.
Arabi pripravujú ďalší šok: Pri plate, ktorý ponúkajú Messimu, sa môže aj Ronaldo schovať! Zobraziť článok

Súťaž o najdrahšiu vstupenku sa uzatvára v utorok a momentálne podľa organizátorov vedie ponuka Musrefa al-Hamdiho, konateľa realitného konzorcia AgarOne. Majiteľ tejto vstupenky sa po zápase dostane aj do šatní a bude sa môcť stretnúť s oboma ikonickými postavami futbalovej histórie.

Exhibičný zápas sa uskutoční na štadióne kráľa Fahda, kde nastúpia proti sebe tím zložený z hráčov nového Ronaldovho zamestnávateľa (klub al-Nassr) a druhého klubu zo Saudskej Arábie (al-Hilal), a Messiho Paris SG, ktorého spoluvlastníkom je katarská vláda.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});