Arabi pripravujú ďalší šok: Pri plate, ktorý ponúkajú Messimu, sa môže aj Ronaldo schovať!

Ďalší futbalový šok v réžii Arabov? Argentínsky útočník Lionel Messi (35) čoskoro dostane dych vyrážajúcu ponuku! Dokonca má dostať ďaleko ...
  • Zdroj: SITA/AP

Ďalší futbalový šok v réžii Arabov? Argentínsky útočník Lionel Messi (35) čoskoro dostane dych vyrážajúcu ponuku! Dokonca má dostať ďaleko lepší plat, ako Cristiano Ronaldo (37).

Saudská Arábia šokovala celý futbalový svet, keď miestny klub Al-Nassr angažoval hviezdneho portugalského útočníka Cristiana Ronalda (37). V krajine, ktorá kandiduje na usporiadanie majstrovstiev sveta 2030, panuje doslova futbalový ošiaľ! Až taký, že dva miestne kluby sa chystajú spraviť možné aj nemožné, aby získali argentínskeho útočníka Lionela Messiho (35).

Hovorí sa o sumách, ktoré doslova vyrážajú dych a dokonca výrazne prevyšujú plat, ktorý dostane Ronaldo v Al-Nassr. Ako informuje Marca, plat Messiho by sa mal pohybovať okolo 350 miliónov eur na sezónu. Pre porovnanie, Ronaldo dostáva v Al-Nassr 200 miliónov eur ročne. Kluby Al-Hilal a Al-Itihad sú tímy, ktoré požiadali vládu o pomoc, aby mohli predostrieť Messimu ponuku, ktorú nebude možné odmietnuť.

Vedenie Barcelony urážalo Messiho za jeho chrbtom.
V Barcelone Messiho nenávideli! Unikli osobné správy vedenia: Potkan a trpaslík! Zobraziť článok

Faktom je, že FIFA potrestala tieto dva kluby kvôli nezrovnalostiam v rôznych operáciách a nemôžu až do leta podpisovať nových hráčov. V skutočnosti bol práve Al-Hilal prvým klubom, ktorý oslovil Cristiana Ronalda, no práve pre spomínaný trest nemohol pokračovať v snahe angažovať ho.

Messimu po sezóne vyprší kontrakt, ale podľa najnovších informácií to vyzerá tak, že chce predĺžiť ešte o jeden rok a hrať v Lige majstrov proti najlepším. Saudi majú ale obrovské odhodlanie, obrovské peniaze a podporu vlády v snahe angažovať čerstvého majstra sveta.

Cristiano Ronaldo príchodom do Saudskej Arábie bezpochýb otvoril dvere do tejto krajiny ďalším veľkým hviezdam. Ďalšie zvučné mená, ktoré sa v posledných týždňoch spájali s potenciálnym príchodom do Saudskej Arábie sú napríklad Luka Modrič, Sergio Ramos, Isco, Sergio Busquets alebo Mesut Ozil. Spomínal sa tiež záujem o trénera Luisa Enriqueho, ktorý po MS v Katare skončil na lavičke reprezentácie Španielska.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});