Ronaldo vyvolal na MS ďalší rozruch: Rázny odkaz trénerovi Portugalska!

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (37) vyvoláva na MS v Katare 2022 ďalšie kontroverzie.

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (37) vyvoláva na MS v Katare 2022 ďalšie kontroverzie.

Fotogaléria

Rodák z Madeiry nedostal priestor v základnej zostave v osemfinále MS proti Švajčiarsku. Nastúpil ako striedajúci hráč na poslednú štvrťhodinu, keď striedal Joaa Felixa. Naposledy sa mu to stalo na ME v roku 2008.

Ronaldo niesol vynechanie v zostave len veľmi ťažko. Dokonca postup ani neoslavoval s fanúšikmi a krátko po hvizde hlavného rozhodcu zamieril do šatne.

Tréner Portugalska Fernando Santos pripravil deň po postupe tréning s hráčmi, ktorí vo štvrťfinále nehrali v základnej zostave. Ronaldo na tréning nedorazil, čo vyvoláva rozpaky. Trénerská lavička Portugalska následne uistila fanúšikov, že Cristiano je zdravotne v poriadku.

Prečo Ronaldo nedorazil na tréning? Portugalskí futbalisti, ktorí nastúpili v základnej zostave proti Švajčiarom, trénovali v posilňovni a 37-ročná hviezda absolvovala prípravu s nimi. Mnohí to vnímajú ako odkaz trénerovi Santosovi, ktorému dal jasne najavo, že chce vo štvrťfinále proti Maroku hrať v základnej zostave.

Cristiano Ronaldo odchádza z ihriska po postupe Portugalska cez Švajčiarsko do štvrťfinále MS 2022.
Šokujúce gesto Cristiana Ronalda: Spoluhráči oslavovali postup, pozrite, čo spravil ON! Zobraziť článok

Pereira a Mendes odcestovali z Kataru

Portugalskí futbaloví reprezentanti Danilo Pereira a Nuno Mendes odcestovali z Kataru pred štvrťfinálovým zápasom MS proti Maroku. Obaja obrancovia utrpeli zranenia a rehabilitovať budú vo svojom klube Paríž Saint-Germain.

Ľavý krajný obranca Mendes nehral v úvodnom zápase proti Ghane a s Uruguajom ho po 42 minútach vystriedal Raphael Guerreiro pre svalové zranenie na ľavom stehne.

Pereira si zlomil tri rebrá a po 90 minútach proti Ghane vynechal ďalšie dva skupinové zápasy s Uruguajom a Kórejskou republikou. Na stopérskom poste ho nahradil Pepe, ktorý bol kapitán tímu v osemfinále proti Švajčiarsku (6:1). Informovala o tom agentúra DPA.

Cristiano Ronaldo nastúpil proti Švajčiarom až na záverečnú štvrťhodinu.
Ronaldo sa mal vyhrážať odchodom z reprezentácie: Portugalský zväz vydal jasné stanovisko Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});