Poplach vo francúzskom tíme: Kanonier Mbappé vynechal tréning!

Francúzski fanúšikovia sa modlia. Prečo? Dva dni pred štvrťfinálovým zápasom proti Anglicku (sobota o 20.00 SEČ) má zdravotné problémy ...

Francúzski fanúšikovia sa modlia. Prečo? Dva dni pred štvrťfinálovým zápasom proti Anglicku (sobota o 20.00 SEČ) má zdravotné problémy najlepší strelec šampionátu v Katare Kylian Mbappé (23)! Päťgólová hviezda Les Bleus dokonca vynechala pondelkový tréning!

Fotogaléria

Myšlienka, že by majstri sveta nastúpili na tradičné derby bez Mbappého, je v tejto chvíli nepredstaviteľná. Trápi ho však boľavý členok, na ktorý sa sťažoval už pred štartom MS. Napriek bolesti odohral všetky štyri doterajšie stretnutia v Katare.

Podľa hovorcu realizačného tímu vynechal tréning, aby členok nezaťažoval. A hoci sa vedenie výpravy tvári, že o nič vážne nejde, priaznivci francúzskeho mužstva sú aj tak vystrašení.

Sobota sa nezadržateľne blíži a je možné, že opuch ustúpi. Obhajcovia titulu majú v útočnej formácii neuveriteľnú smolu. Už pred turnajom vypadol zo zostavy držiteľ Zlatej lopty Karim Benzema z Realu Madrid, ktorý v Katare v bolestiach nedokončil úvodný tréning. Chýba tiež Christopher Nkunku
z Lipska.

Mbappého sa bojí aj tréner anglickej reprezentácie Gareth Southgate. „Je to svetová extratrieda. Ukazuje to nielen na tomto turnaji, ale bol skvelý už na šampionáte pred štyrmi rokmi,“ pripomenul Southgate.

Portugalský hráč Cristiano Ronaldo.
Ronaldo vyvolal na MS ďalší rozruch: Rázny odkaz trénerovi Portugalska! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});