Brazílčania sa dostali do sporu s Nemcami: Arogancia? Ten reportér je idiot!

Dostali sa do sporu! Nemecký denník Bild obvinil futbalové hviezdy Brazílie z arogancie. Konkrétne najväčšiu hviezdu juhoamerického tímu ...

Dostali sa do sporu! Nemecký denník Bild obvinil futbalové hviezdy Brazílie z arogancie. Konkrétne najväčšiu hviezdu juhoamerického tímu Neymara (30) a útočníka Barcelony Raphinha (25).

Fotogaléria

Ten totiž na sociálnej sieti pred štartom MS v Katare uverejnil fotografiu, na ktorej má na svojich šortkách šiestu hviezdičku odkazujúcu na zisk ďalšej majstrovskej trofeje. Bild na túto momentku reagoval slovami o prvom Neymarovom útoku arogancie.

Marek Hamšík sa zápasom s Čile rozlúči so slovenskou reprezentáciou.
Súťaž k MS vo futbale 2022: Výhercovia dresov s podpisom Mareka Hamšíka Zobraziť článok

To sa nepáčilo opore Tottenhamu a Brazílie Richarlisonovi, ktorý na tlačovej besede pred zápasom so Srbskom zaútočil na Nemcov.

„To Nemci sú arogantní. My len snívame – o tej šiestej hviezde, ktorú dostaneme, či sa to niekomu páči, alebo nie. Ten reportér je idiot,“ povedal brazílsky útočník.

Ďalší Brazílčan Raphinha uviedol, že so spoluhráčmi si už nacvičili oslavné tance po prvých desiatich góloch. „Potom musíme improvizovať,“ vyhlásil Raphinha.

Chorvátsky futbalista Luka Modrič (vľavo) sa chystá k zakončeniu.
Vicemajster sveta začal šampionát remízou: Modrič a spol. nenašli na Maroko recept Zobraziť článok

To sa zasa nepáčilo Sportbildu, ktorý tieto slová označil za ďalší útok arogancie. „Skončí sa vystúpenie päťnásobného majstra sveta pre svoju aroganciu zlyhaním?“ pýta sa periodikum.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});