Černák prepisoval klubové štatistiky: TOTO dokázal iba ako štvrtý hráč Tampy

Hokejisti Tampy Bay zvíťazili nad Bostonom 3:1 v nočnom zápase NHL a upevnili si pozíciu na prvom mieste v boji o prvú voľnú kartu vo ...
  • Zdroj: SITA/AP

Hokejisti Tampy Bay zvíťazili nad Bostonom 3:1 v nočnom zápase NHL a upevnili si pozíciu na prvom mieste v boji o prvú voľnú kartu vo Východnej konferencii. Bolo to pre nich siedme víťazstvo z uplynulých ôsmich duelov.

V súboji tímov bez reálnej šance na účasť vo vyraďovacej časti zvíťazili hráči Ottawy na ľade Buffala 6:2. Presvedčivý výsledok dosiahli najmä vďaka výbornej prvej tretine, v ktorej si už v 9. minúte vypracovali štvorgólový náskok a prezentovali sa v nej takmer 28-percentnou úspešnosťou streľby. Brankár domácich Ukko-Pekka Luukkonen inkasoval z 9 striel 4 góly a následne uvoľnil miesto Devonovi Levimu. Na víťazstve "senátorov" sa najvýraznejšou mierou podieľal útočník Shane Pinto, ktorý nazbieral štyri kanadské body za gól a tri asistencie.

Táto momentka rozvírila diskusie - zľava Dominik, Sebastián, Ľuba a Čenský.
Známa tvár v spoločnosti vdovy po Dušanovi Pašekovi st. († 37) a jej synov: Čo má Ľubica s hercom Čenským? Zobraziť článok

Ottawa, ktorá stráca na druhú voľnú kartu vo Východnej konferencii 15 bodov, zvíťazila v treťom zápase po sebe a na klziskách súperov triumfovala vo štvrtom z uplynulých piatich duelov. Manko Buffala na Washington, ktorý priebežne drží pozíciu druhej voľnej karty, je 8-bodové, Sabres však odohrali o dva zápasy viac než Capitals a do konca základnej časti ich čaká už iba deväť duelov.

Výsledky:

Buffalo - Ottawa 2:6 (0:5, 2:0, 0:1)

Góly: 23. Peterka (Tuch, Bryson), 34. Clifton (Bryson) – 3. Zub (Kastelic, Sanderson), 5. Katchouk (Kelly, Kastelic), 7. Batherson (B. Tkachuk, Pinto), 9. Chychrun (Pinto), 20. B. Tkachuk (Chabot, Pinto), 57. Pinto (Batherson, Chychrun).

Tampa Bay - Boston 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Góly: 11. Chaffee (Paul, Eyssimont), 27. Point (Lilleberg, Perbix), 60. Kučerov (Hedman, Vasilevskij) – 18. Heinen (Zacha).

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});