Exmanželka Koľcova: Samovražda? Neverím tomu, niečo tu nesedí!

Neverí, že spáchal samovraždu! Bývalá manželka bieloruského hokejového reprezentanta Konstantina Koľcova († 42) Julia Michajlovová je ...
  • Zdroj: instagram/Yulia Mikhailova

Neverí, že spáchal samovraždu! Bývalá manželka bieloruského hokejového reprezentanta Konstantina Koľcova († 42) Julia Michajlovová je presvedčená, že jej exmanžel nespáchal samovraždu.

„Stále máme starý počítač s Konstantinovými mailami. Poznám heslo a podarilo sa mi niektoré maile otvoriť. Konstantin si dal rezervovať byt inde. Mal tam zaplatené nákupy, ktoré ešte neprišli. Dlhodobý prenájom auta. Nemal teda v úmysle odísť zo života. V hlave sa mu samozrejme mohli odohrať rôzne veci, ale nič nenasvedčovalo tragédii,“ dodala Julia.

Arina spolu s Konstantinom tvorili zamilovaný pár.
Sabalenková prvý raz po smrti Koľcova († 42) prehovorila: Jej slová fanúšikov zaskočili Zobraziť článok

Bývalý bieloruský reprezentant a hráč Pittsburghu, naposledy asistent trénera Salavatu Jelajev Ufa vyskočil z 23. poschodia v St. Regis Bal Harbour Resort v Miami. Na Floridu prišiel podporiť Arinu Sabalenkovú, ktorá tu štartuje na turnaji. Polícia v Miami cudzie zavinenie nepripustila, prípad vyšetruje ako samovraždu.

Aryna a Konstantin prežívali radostné spoločné chvíle.
Sabalenková pár hodín po tragédii trénovala: Šokujúci zvrat v prípade smrti Kolcova († 42)! Zobraziť článok

O Koľcovovi sa v posledných rokoch v médiách písalo pomerne často. Kvôli Sabalenkovej opustil manželku a tri deti. Športový pár spolu chodil tri roky. Bol súčasťou Ariniho trénerského štábu, pomáhal jej vo fyzickej príprave a cestoval s ňou na rôzne turnaje.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});