Erupcia radosti po postupe do semifinále: Takto v šatni oslavovali slovenskí mladíci!

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov vo štvrťfinále majstrovstiev sveta zdolali rovesníkov Česka 3:2 a postúpili do semifinále. ...
  • Zdroj: X/@miro81s

Slovenskí hokejoví reprezentanti do 18 rokov vo štvrťfinále majstrovstiev sveta zdolali rovesníkov Česka 3:2 a postúpili do semifinále. Pochopiteľne, po tak veľkom víťazstve nasledovala aj patričná oslava. Vychutnaje si ju!

O tieto nádherné zábery sa na sociálnej sieti X podelil prezident Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslav Šatan. Pre náš hokej ide o ďalší veľký úspech a mladíci môžu opäť po roku zabojovať o zisk cenných kovov. Ich nadšenie je obrovské, o čom svedčia aj bezprostredné reakcie po víťaznom stretnutí. 

Hlasy po zápase /zdroj: JOJ Šport/:

Ondrej Maruna, strelec dvoch gólov SR: „Sú to neopísateľné pocity. Dostať sa do semifinále je niečo neskutočné. Výborne sme to ubojovali, vďaka chalanom za odvedenú robotu. Zvládli sme to skvele. Kľúčové bolo nastavenie v hlave, v akom sme išli do zápasu. Semifinále bude náročné. Postup poriadne oslávime, potom musíme dobre zregenerovať."

Adam Beluško, obranca SR: „Som veľmi rád, že sa nám to podarilo. Hrali sme ako tím, sme veľmi šťastní, že budeme hrať o medaily. Pomáhali sme si jeden druhému, výborný výkon podali brankár i defenzíva, ku ktorým sa pridali potom aj strelci. Máme výborných trénerov, ktorí dbajú na detaily, prízvukujú nám, čo robiť. Ak to dodržiavame, sme úspešní. V šatni panuje eufória, proti Čechom sme dlho nevedeli vyhrať, teraz sme ukázali, že vieme hrať s každým. Nie sme ešte na konci, toto je len ďalší krok k nášmu cieľu. Verím, že budeme ďalej pokračovať na víťaznej vlne."

Martin Dendis, tréner SR: „Sme radi za víťazstvo. Chalani ukázali, že ak niekto niečomu šialene verí, aj odpisovaný tím môže zdolať silné mužstvo. Chalani robia všetko pre to, aby reprezentovali Slovensko na úrovni. Ukázali charakter, postupne na šampionáte naberajú sebavedomie. Aj keď nás mnohí ľudia zatracovali, my sme si stále verili."

Na snímke uprostred tréner reprezentácie Slovenska do 18 rokov Martin Dendis dáva pokyny svojim zverencom počas oddychového času.
Senzácia! Slováci šokovali bratov Čechov: Na hokejových MS18 si zahrajú o medaily Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});