Sabalenková pár hodín po tragédii trénovala: Šokujúci zvrat v prípade smrti Kolcova († 42)!

Šokujúci zvrat! V utorok otriasla svetovým športom smutná správa o smrti bieloruského hokejového reprezentanta Konstantina Kolcova († 42).
  • Zdroj: instagram/sabalenka_aryna

Šokujúci zvrat! V utorok otriasla svetovým športom smutná správa o smrti bieloruského hokejového reprezentanta Konstantina Kolcova († 42).

Vyšetrovanie žiadne podozrenie na spáchanie trestného činu neodhalilo. Britský Daily Mail potom priniesol ďalšiu šokujúcu správu, keď uviedol, že Sabalenková sa rozhodla na turnaj nastúpiť. Prvý zápas by podľa programu mala odohrať v piatok. Svetová dvojka je ubytovaná je luxusnom hoteli Miami Beach a dokonca pár hodín po tragédii už na kurte trénovala.

Aryna a Konstantin prežívali radostné spoločné chvíle.
Tenisová hviezda v slzách: Nové detaily o smrti partnera a dojemné odkazy! Zobraziť článok

Najskôr jej meno z rozpisu tréningov zmizlo. Zdalo sa, že z pochopiteľných dôvodov tragédiou zasiahnutá tenistka z turnaja odstúpi. Po chvíli však už na kurte trénovala a jej meno v rozpise turnaja opäť svietilo.

Opustil kvôli nej rodinu

Príbeh lásky medzi Arynou a jej partnerom mal krušný začiatok. Kolcov bol ženatý s manželkou Juliou, s ktorou má tri deti. Pár sa v roku 2020 rozviedol a na jar roku 2021 začal hokejista verejne randiť so Sabalenkovou. „Výzva pre všetky dievčatá, ktorá sa zavesili na cudzieho muža s rodinou s deťmi! Je to odporné,“ odkázala svetu vtedy manželka Kolcova.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});