Vlhová má po operácii problémy: Stráca svaly, nezvláda ani banálnu vec!

Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) sa zotavuje zo zranenia pravého kolena, ktoré si privodila v januári počas Svetového pohára ...
  • Zdroj: Reprofoto/Niké je tipovanie, anc

Slovenská lyžiarska hviezda Petra Vlhová (28) sa zotavuje zo zranenia pravého kolena, ktoré si privodila v januári počas Svetového pohára v Jasnej. Absolvovala operáciu na klinike vo Švajčiarsku a naplno sa venuje rehabilitácii. Prezradila, čo jej robí problémy.

Aj sama Vlhová si všimla, že sval na pravom stehne je pomerne menší oproti tomu na ľavej nohe. "To sme len dva týždne, tak ešte štyri," povzdychne si. Liptáčku čaká nový začiatok: "Môžem sa sústrediť na každú časť môjho tela, aby som to robila správne."

Kedy znova uvidíme slalomárske eso na trati, je momentálne vo hviezdach. "Dôležité bude mať pevnú disciplínu a dostať sa späť do formy," vyhlasuje Petra. "My okolo nej vidíme, že tá manipulácie aj to presúvanie je výrazne lepšie," zdôrazňuje fyzioterapeut Milan Gašpárek.

Víťazka celkového poradia svetového pohára v roku 2021 sa ale nevzdáva a je pozitívna naladená: "Motivácia vrátiť sa je väčšia. V kondícii verím, že spravíme krok dopredu a budem ešte silnejšia. Tým pádom to využijem aj na lyžiach." To sú tie slová, ktoré chcú jej fanúšikovia počuť. Zábery, ako Petra rehabilituje, nájdeš TU!

Petra Vlhová si týždeň po operácii vo Švajčiarsku už vyšla do prírody.
Vlhovej lekár prehovoril: Mohla za Petrino zranenie menštruácia? Zobraziť článok

Peter Sagan v cieli nešťastne padol.
Slovensko i celý svet cyklistiky tŕpne pre vážne problémy Sagana: Môže za to koronavírus? Zobraziť článok

Boris Valábik a Marián Gáborík majú spoločný podcast Boris a Brambor
Valábik si doberal Gáboríka: Aha, čo si navliekol na hlavu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});