Valábik si doberal Gáboríka: Aha, čo si navliekol na hlavu!

Sú z nich kamaráti, robia spoločné podcasty, ale vedia sa aj riadne doberať. A teraz o to viac, keďže v baráži o play-off si hokejky ...
  • Zdroj: abv

Sú z nich kamaráti, robia spoločné podcasty, ale vedia sa aj riadne doberať. A teraz o to viac, keďže v baráži o play-off si hokejky skrížili ich rodné kluby – Nitra, kde sa narodil Boris Valábik (44) a Trenčín, kde zase Marián Gáborík (44).

FOTOGALÉRIA: Valábik vs Gáborík

Hokejisti Trenčína mali sériu proti Nitre výborné rozbehnutú, keď už viedli na zápasy 2:1 a v piatok mali na domácom ľade postupový mečbal do štvrťfinále. Lenže Vojaci tento duel pred plným hľadiskom tesne nezvládli, prehrali 4:5 a v nedeľu pod Zoborom v rozhodujúcom stretnutí ťahali za kratší koniec v podobe 1:5.

„Brambor čakám ta s otvorenou náručou. No čo Maroš, ako si to v piatok videl?,“ pýtal sa s úsmevom na tvári cez spoločný videohovor Nitran Boris Valábik svojho parťáka z Trenčína Mariána Gáboríka.

Na snímke Marián Gáborík a Adam Ružička.
Gáborik prehovoril o afére reprezentanta: Jasná výzva pre Rúžičku! Zobraziť článok

„Zaslúžene ste vyhrali,“ odvetil sklamaný Gáborík a pritom sa musel prizerať, ako má Boris na hlave omotaný šál Nitry a v ruke aj klubové poháre, z ktorých si víťazne vychutnával triumf. A to ešte Gáborík nevedel, že Dukla nezvládne rozhodujúci zápas na ľade Nitry, takže Boris si ho bude teraz ešte nejaký čas určite ďalej poriadne doberať…

Boris Valábik
Valábik smutne priznáva: Moja kondička je fuč! Zobraziť článok

Tesný postup Nitry športovo uznal aj kouč Trenčína Branko Radivojevič. „Nitra zvládla rozhodujúci duel lepšie a zaslúžene postúpila,“ reagoval bývalý vynikajúci útočník.


 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});