Viktória Forster sa už rada terigá na juh Afriky: Päť týždňov driny pre splnenie sna!

Krátky oddych po halovej sezóne sa skončil. Najrýchlejšia Slovenka Viktória Forster v sobotu zamierila spolu s tréningovou partnerkou ...
  • Zdroj: instagram.com/viky.forster

Krátky oddych po halovej sezóne sa skončil. Najrýchlejšia Slovenka Viktória Forster v sobotu zamierila spolu s tréningovou partnerkou Danielou Ledeckou a trénerkou Katarínou Adlerovou na juh Afriky, kde ich čaká tvrdá drina na dvojvrcholové leto s ME v Ríme a OH v Paríži.

„Využívame tartanový štadión i trávnatý štadión, posilňovňu a výborné možnosti na regeneráciu - ľadový i plavecký bazén,“ pokračovala Viky, ktorá sa obáva teplotného šoku, ktorý ich tam čaká. „Pozerala som, že tam majú teploty hodne nad 30 stupňov... Bude to šok, na ktorý si bude treba zvyknúť,“ vyhlásila odhodlane.

Keď sme ju podpichli, či aj tentoraz dá nový účes, s úsmevom dodala: „Niečo s Dankou vymyslíme, ale taký megaúčes, ako pri prvom pobyte na juhu Afriky to nebude.“ Teraz je vraj dôležitá forma, keďže má na túto letnú sezónu naozaj veľké, najmä olympijské plány.

Spoznávaná

Mladá slovenská atlétka priznala, že už sa jej stáva, že ju ľudia spoznávajú. Toto sa jej stalo nedávno: „Vo vlaku (pravidelne cestuje na trati Leopoldov - Nitra a späť - pozn. aut.) ma oslovil starší pán, či sa môže so mnou odfotiť. V prvom momente som ostala prekvapená, ale napokon som privolila. A s odstupom času mám radosť z toho, že ma spoznal.“

Petra Vlhová si lieči zranené koleno.
Vlhová má po operácii problémy: Stráca svaly, nezvláda ani banálnu vec! Zobraziť článok

Gabriela vždy dbá o to, aby na verejnosti vyzerala upravená.
Česká biatlonistka prekvapila fanúšikov: Bez mejkapu ju nespoznáte! Zobraziť článok

Peter Sagan v cieli nešťastne padol.
Slovensko i celý svet cyklistiky tŕpne pre vážne problémy Sagana: Môže za to koronavírus? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});