Neúspechy vyhnali trénera Rooneyho z lavičky: Bude boxovať proti celebritám?

Nie každý dobrý futbalista musí byť aj dobrý tréner! V prípade Angličana Wayna Rooneyho (38) to celkom platí.
  • Zdroj: northfoto

Nie každý dobrý futbalista musí byť aj dobrý tréner! V prípade Angličana Wayna Rooneyho (38) to celkom platí.

Rodák z Liverpoolu má za sebou hviezdnu kariéru na klubovej i reprezentačnej úrovni. V pozícii trénera mu to už tak dobre nejde.

Na lavičke Derby County a DC United sa dlho neohrial a posledné účinkovanie v klube Birmingham City sa skončilo po necelých troch mesiacoch, keď vyhral iba 2 z 15 zápasov. Preto si chce dožičiť prestávku a skúsiť niečo iné. Podľa najnovších správ smeruje k bojovým športom. Nie tak dávno podnikol rozhovory s federáciou, v ktorej účinkujú britskí influenceri a celebrity.

Juraj Slafkovský nebodoval už v deviatom po sebe idúcom zápase.
Obavy o Slafkovského narastajú: Stačila jediná FOTO! Zobraziť článok

Rooney sa chce opäť vrhnúť na box. Tomuto športu sa venoval v mladosti a bol členom amatérskeho boxerského klubu v Liverpoole. Nakoniec uprednostnil futbal. Britské médiá už informovali, že dostal ponuku na zápas od organizácie Misftis Boxing a vyjadril ochotu so začiatkom kariéry profi boxera.

Misfits Boxing sa špecializuje na organizovanie boxerských zápasov celebrít. Súperom legendárneho futbalového útočníka v ringu by mal byť Olajide Olatunji s prezývkou KSI. Tento britský YouTuber, herec a rapper vyhral štyri z piatich boxerských zápasov. Duel je naplánovaný na leto.

Šimon Nemec sa po debute v NHL nevyhol mediálnym povinnostiam.
Tvrdé slová bývalej hviezdy NHL: TOTO si myslí o vyradení Nemca! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});