Obavy o Slafkovského narastajú: Stačila jediná FOTO!

Zo zámoria prichádzajú znepokojivé informácie! Obavy o slovenského útočníka Juraja Slafkovského sa stupňujú.
  • Zdroj: SITA/AP

Zo zámoria prichádzajú znepokojivé informácie! Obavy o slovenského útočníka Juraja Slafkovského sa stupňujú.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Niečo sa s ním deje! Už to nemožno spochybniť, Juraj Slafkovský evidentne nie je v poriadku. Po zápase s Tampou Bay absolvoval ošetrenie a zámorskí novinári informovali o tom, že odchádzal krívajúc. Následne vynechal tréning Montrealu pred stretnutím s Nashville, ako informoval jeho klub na sociálnych sieťach, podstupoval liečenie.

Zápas proti "predátorom" síce odohral, ale príliš sa mu nedarilo a evidentne nebol vo svojej optimálnej pohode a forme. Dôvod je jasný, Juraja trápi zranenie! Spoločne s ďalším útočníkom Alexom Newhookom vynechali tréning pred zápasom v Caroline a dôvodom je opäť "terapeutický deň". Slafkovský teda podstupuje liečbu.

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský.
Strach i obavy o Slafkovského: Príde Juraj o ďalšie MS!? Zobraziť článok

Veľké znepokojenie medzi fanúšikmi vyvolala fotka, ktorú zverejnil zámorský novinár Arpon Basu z The Athletic na sociálnej sieti X. Vidieť, ako Slafkovský spoza mantinelu len smutne sleduje spoluhráčov pred tréningom. "Juraj Slafkovský sleduje svojich spoluhráčov, ako sa pripravujú na tréning v Raleighu. Očividne ho niečo trápi a nekorčuľuje, rovnako ani Alex Newhook. Ale jednoznačne vyzerá, že by si želal tam byť."

FOTO zraneného Juraja Slafkovského sledujúceho tréning spoluhráčov si môžete pozrieť TU

Uvidíme, či bude schopný na ľade Caroliny nastúpiť. Dva mesiace pred majstrovstvami sveta v Česku sú znepokojení aj slovenskí hokejoví fanúšikovia. Akékoľvek zdravotné problémy môžu byť dôvodom pre vedenie Canadiens, aby vystavili Slafkovskému stopku na šampionáte.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});