Tú prehru Federer asi nikdy nezabudne: Nabilo ho sedemročné dievča!

Prehry vždy ťažko znášal. Síce sa tváril, že aj to musí byť, no vždy ho dlho škreli. Táto, ktorú utrpel pred pár dňami v Šanghaji bude ...

Prehry vždy ťažko znášal. Síce sa tváril, že aj to musí byť, no vždy ho dlho škreli. Táto, ktorú utrpel pred pár dňami v Šanghaji bude aj pre tenisovú legendu Rogera Federera nezabudnuteľná. Dovoľujeme si povedať, že na ňu ani nikdy nezabudne!

Fotogaléria

Roger Federer prehrala so sedemročnou juniorskou šampiónkou v stolnom tenise, ktorá sa volá Gui Duoer, alias Pineapple! „Zdolala som Rogera Federera,“ chváli sa na konci videa, ktoré naozaj stojí za to pozrieť drobné copaté dievčatko, na ktoré sa švajčiarska tenisová legenda najskôr usmievala. Dokonca sa ani nevyzliekla! Tenisový dôchodca si myslel, že jeho ping-pongový kumšt mu bude na ňu stačiť.

Pôvabná Mirka, ktorá je partnerkou Rogera Federera, je rodáčkou z Bojníc.
Federerova Mirka starne do krásy: Rodáčka z Bojníc ukázala sexi telo! Zobraziť článok

Po chvíli sa aj vyzliekol, ba aj trochu rozcvičil, no márne. Federer si zahral pingpongový zápas na jeden set proti sedemročnému dievčatku, ktoré je národnou šampiónkou vo svojej kategórii, a prehral. A to mu radil tréner malej slečny! Márne. A tak musel 20-násobný grandslamový šampión, ktorý sa tejto akcie zúčastnila v rámci projektu spoločnosti Uniqlo "24 hodín s Rogerom v Šanghaji", skloniť hlavu a skonštatovať: „Tie loptičky sa ku mne vracali príliš rýchlo!“.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});