Argentínska hviezda s podpisom rozvodu viac váhať nebude: Žena mu predala zlato z Kataru!

Tomu sa povie krutá pomsta! Argentínsky futbalový majster sveta a aktuálne hráč Bayeru Leverkusen Exequiel Palacios teraz už určite podpíše ...

Tomu sa povie krutá pomsta! Argentínsky futbalový majster sveta a aktuálne hráč Bayeru Leverkusen Exequiel Palacios teraz už určite podpíše rozvodové papiere. Jeho stále ešte zákonitá mu predala zlatú medailu z MS 2022 v Katare a dres, ktorý mal na sebe vo finále!

Fotogaléria

Pre Exequiela to musela byť riadna rana! Šok, na ktorý asi nikdy nezabudne! Jeho manželka, ktorá sa chcela rozviesť, dôvody prečo predala tieto cenné relikvie pre Daily Mail povedala, že to urobiť musela, aby mohla zaplatiť byt, v ktorom žije. Yesica Fríasová (25), na papieri stále ešte manželka argentínskeho futbalistu, svoj krok zdôvodnila tým, že jej manžel prestal platiť za byt počas rozvodového konania.

Kráska, ktorá je inak ako influencerka aktívna, prezradila, čo sa chystá urobiť, keď Exequiel rozvodové papiere urýchlene nepodpíše. „Sú veci, ktoré viem o národnom tíme,“ vyhráža sa Yesica s tým, že rovnaký osud ako zlato z MS stihne aj všetky ostatné dresy, ak nebude mať z čoho zaplatiť nehnuteľnosť.

Argentínsky futbalista Lionel Messi.
Messi prvý raz súčasťou Super Bowlu: Reklama na pivo za obrovské milióny! Zobraziť článok

„Nechce naďalej platiť vraj pretože nevie, či bude jeho alebo nie," povedal Fríasová, ktorá je podľa argentínskych médií schopná všetkého. Dvojica sa rozhodla rozviesť vlani v apríli po dvoch rokoch manželstva, no on ešte stále nepodpísal potrebné papiere. Ako rýchlo to teraz urobí?

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});