Messi prvý raz súčasťou Super Bowlu: Reklama na pivo za obrovské milióny!

Drahá premiéra! Prvý raz bude súčasťou finále Super Bowlu Lionel Messi (36). Argentínsky majster sveta prestúpil vlani z Paris St. Germain ...
  • Zdroj: Northfoto

Drahá premiéra! Prvý raz bude súčasťou finále Super Bowlu Lionel Messi (36). Argentínsky majster sveta prestúpil vlani z Paris St. Germain do Interu Miami, ktorého spolumajiteľom je bývalý anglický futbalista David Beckham.

Bolo by trestuhodné, ak by organizátori veľkolepého podujatia (11. februára) nevyužili svetoznámu osobnosť, ktorú len na instagrame sleduje pol miliardy ľudí. „Lionel Messi na tohtoročnom Super Bowle dokáže, že na vynikajúce svetlé pivo sa oplatí čakať,“ prezrádza informačný text pod reklamným videom.

Trojica najlepšie zarábajúcich športovcov histórie. Zľava Michael Jordan, Tiger Woods a Arnold Palmer.
Topia sa v peniazoch: Toto je 10 najlepšie zarábajúcich športovcov histórie! Zobraziť článok

Osemnásobný držiteľ Zlatej lopty príde do baru a objedná si pivo. Vyzývavo sa zapozerá čašníčke do očí. Až do chvíle, kým nevyjde najavo, že mu v skutočnosti nejde o ňu, ale o sladký mok, ktorý čapuje.

Futbalový útočník Lionel Messi.
Kráľ Lionel Messi: Rekordné víťazstvo v tejto ankete! Zobraziť článok

Minútový spot sa objaví počas finále Super Bowlu. A klienti za to poriadne zaplatia. Podľa Sportbible stálo 60 sekúnd reklamy s hviezdnym Messim závratných 14 miliónov eur. Juhoameričan odštartoval tento mesiac s Interom predsezónne turné v Salvádore a neprišiel si ani do Paríža po víťaznú trofej v ankete FIFA

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});