Amatéri spôsobili v Lipanoch futbalový ošiaľ: Zázrak vďaka TOMUTO?

V Lipanoch zavládla obrovská futbalová eufória! Treťoligový tím ŠK Odeva, zložený z amatérov, sa postaral v Slovenskom pohár o veľké ...
  • Zdroj: fcb/ŠKOdevaLipany

V Lipanoch zavládla obrovská futbalová eufória! Treťoligový tím ŠK Odeva, zložený z amatérov, sa postaral v Slovenskom pohár o veľké prekvapenie.

Práve on mal veľký podiel na výhre domácich. Zápas sa skončil bezgólovou remízou a postupujúcom rozhodovali pokutové kopy. Bartoš zneškodnil pokutový kop Michala Ranka, Lipany vyhrali 5:3 a postúpili do semifinále. Pred samotným stretnutím prišiel do šatne Lipian miestny farár, ktorý sa s hráčmi pomodlil. Zdá sa, že modlitba za víťazstvo bola pre domácich hráčov vypočutá...

Ak nepočítame rezervu Ružomberka zo sezóny 2006/2007, sú Lipany prvým treťoligistom v histórii semifinále Slovenského pohára. Brankár Bartoš mal po vzore slávnych gólmanov pripravený na penalty ťahák. Hráčov súpera si dobre naštudoval.

Futbalisti ŠK Odeva Lipany.
Senzácia na východe: Lipany sú v semifinále Slovnaft Cupu Zobraziť článok

„Paradoxne však hráči kopli do inej strany. Jediného súpera, ktorého som nemal naštudovaného som paradoxne chytil,“ dodal Baroš pre Sportnet.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});