Nočná mora reprezentanta: Rusi zabili jeho manželku aj dieťa!

Obrovská tragédia! Ukrajinskému reprezentantovi v ragby Vladimirovi Maškinovi ruské rakety zabili manželku aj dieťa. Práve v deň, keď ...
  • Zdroj: iStock

Obrovská tragédia! Ukrajinskému reprezentantovi v ragby Vladimirovi Maškinovi ruské rakety zabili manželku aj dieťa. Práve v deň, keď ich mal prísť z frontu navštíviť domov!

Ruská invázia na Ukrajine prebieha už takmer dva roky. Za ten čias napísala mnoho tragických príbehov a priniesla množstvo zbytočných obetí. Ďalšími z nich sú manželka a dcéra ukrajinského reprezentanta v ragby Vladimira Maškina. 35-ročná Vitalina a 8-ročná Kira zahynuli v troskách domu, ktorý zasiahli Rusi pri raketovom útoku.

(ilustračné foto).
Desivé momenty priamo na štadióne: Bývalého futbalového reprezentanta († 38) zastrelili počas zápasu Zobraziť článok

Rusi sa uchyľujú k odsúdeniahodnému ostreľovaniu civilných objektov a práve jeden z týchto útokov si vyžiadal životy manželky a dcéry Maškina. Záchranári vytiahli z trosiek domu len ich bezvládne telá. Maškin hrá za charkovský ragbyový tím Legion XII a oblieka tiež dres ukrajinského národného tímu. V súčasnosti ale bojuje na fronte za svoju vlasť, dobrovoľne sa pripojil k armáde.

Ukrajinské médiá informovali, že jeho manželka Vitalina a dcéra Kira sa presťahovali do domu v Charkove, aby boli bližšie k frontu a k Vladimirovi. Prezident Ragbyovej federácie Charkovskej oblasti Roman Bykhov pre ukrajinské médiá povedal: „Chceli byť bližšie k frontu, kde je Voloďa. Aby k nim mohol prísť na dovolenku, aby mu pomohli a podporili ho."

Ukázalo sa, že Vladimir Maškin dostal práve dovolenku a v deň, keď boli jeho manželka s dcérou zabité pri ruskom raketovom útoku, sa ich chystal navštíviť.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});