Hviezdny tréner zrejme dlho bez práce nezostane: Absolvoval už prvý pohovor!

Slávny tréner José Mourinho (60) by už čoskoro mohol viesť nový tím. Pár dní po tom, čo bol portugalský kouč vyhodený z AS Rím, sa údajne ...
  • Zdroj: Northfoto

Slávny tréner José Mourinho (60) by už čoskoro mohol viesť nový tím. Pár dní po tom, čo bol portugalský kouč vyhodený z AS Rím, sa údajne dohodol so saudskoarabským Al-Šababom.

FOTOGALÉRIA: Mourinho zrejme dlho bez práce nezostane

O jeho novom angažmáne informuje britský denník Daily Mirror s odvolaním na saudskoarabský web Asharq Al Awsat. Ten píše o tom, že sa portugalský kouč vo štvrtok prostredníctvom on-line rozhovoru rozprával so športovým riaditeľom Al- Šababu a predbežne sa dohodli na podmienkach spolupráce. 

Rodák zo Setúbalu by už len mal odísť do Saudskej Arábie, aby zmluvu opatril svojím podpisom. „Mourinho informoval Al-Šabab, že dobre pozná saudskoarabský športový projekt, je si plne vedomý jeho podrobných detailov a takisto predstaví rozšírený plán návratu tímu späť na vrchol," píše Asharq Al Awsat.

​Mužstvio sa aktuálne v tabuľke nachádza na 11. mieste, s čím vedenie nie je spokojné. Za Al-Šabab pritom hrajú takí hráči ako bývalý krídelník Atlética Madrid či Aregentínčan Éver Banega. Dá sa však predpokladať, že Mourinho by rád privítal ďalšie posily. 

Portugalský tréner José Mourinho.
Peniaze, z ktorých sa zatočí hlava: Mourinho vycical z klubov na hráčov skoro 2 miliardy eur Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});