Stroskotá senzačný prestup Benzemu?! Rokovania skomplikoval Škriniar

Budúcnosť francúzskeho futbalistu Karima Benzemu (36) je v Saudskej Arábii otázna. V klube sa necíti dobre a navyše sa mu posmievajú ...
  • Zdroj: SITA/AP, TASR

Budúcnosť francúzskeho futbalistu Karima Benzemu (36) je v Saudskej Arábii otázna. V klube sa necíti dobre a navyše sa mu posmievajú fanúšikovia Al-Ittihad.

Ako uvádza Sports Zone na platforme X, Nasser Al-Khelaifi vážne uvažuje o podpise Benzemu už cez zimu. Chce mu ponúknuť polročné hosťovanie.

PSG by mal hlavne pomôcť v Lige majstrov, ktorá je pre ambiciózny klub zakliata. Tridsaťšesťročný kanonier má v súťaží bohaté skúsenosti – päťkrát ju vyhral s Realom Madrid.

Napokon sa ale zdá, že k prestupu nateraz nedôjde. Podľa francúzskych novinárov má momentálne PSG iné priority. Trénersky štáb chce posilniť obranu a to najmä pre zranenie slovenského reprezentanta Milana Škriniara. Kedy sa obranca vráti do hry, nie je známe. Špekuluje sa, že v tejto sezóne už hrať nebude. Práve pre tento dôvod nie je útok až taký problém.

Napriek všetkému je vysoká pravdepodobnosť, že sa futbalista čoskoro vráti do Európy, prípadne aj do spomínaného Francúzska. Hovorí sa, že záujem má aj jeho bývalý klub Olympique Lyon. Benzemov bývalý agent navyše v minulosti prezradil, že kariéru plánuje ukončiť práve v Lyone.

Sven-Göran Eriksson
Trénerovi Erikssonovi zostáva rok života: Štipľavý odkaz milenky! Zobraziť článok

Na snímke Ján Kocian.
Tréner Ján Kocian: Reprezentácia potrebuje aj jednonohého Škriniara! Zobraziť článok

Na snímke Miroslav Šatan.
Šatan utiekol pred novinárom: Podráždený odkaz šéfa zväzu! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});