Futbalová hviezda pobúrila! Oženil sa s omnoho mladšou: Manželke ešte platí školné...

Vraví sa, že vek je iba číslo. Platí to však aj v tomto prípade? Hviezdny futbalista Sadio Mané sa oženil. Na tom by nebolo nič špecifické, ...
  • Zdroj: Northfoto

Vraví sa, že vek je iba číslo. Platí to však aj v tomto prípade? Hviezdny futbalista Sadio Mané sa oženil. Na tom by nebolo nič špecifické, keby si nevzal omnoho mladšiu ženu.

FOTOGALÉRIA: Sadio Mané

Bývalý futbalista elitných klubov ako Liverpool či Bayern Mníchov pôsobí aktuálne v službách saudskoarabského Al-Nassr, kde zdieľa jednu kabínu napríklad s legendárnym Cristianom Ronaldom. „Veľa žien sa ma pýta, prečo nie som ženatý. Ospravedlňujem sa, ale plytváte svoj čas. Žena, ktorú si vezmem, nebude na sociálnych sieťach. Chcem si vziať ženu, ktorá rešpektuje boha a modlí sa. Všetci majú možnosť vybrať si lásku,“ povedal Sadio Mané v roku 2022 pre britský časopis Tribune.

Netrvalo ani nijako dlho a rodák z afrického kontinentu už našiel svoju vyvolenú. V nedeľu 7. januára sa neďaleko Dakaru, hlavného mesta rodného Senegalu, oženil s 18-ročnou Aishou Tambaovou. Samotný futbalista má aktuálne 31 rokov. Práve vekový rozdiel medzi touto dvojicou, ktorý činí 13 rokov, mnohých pobúril.

Podotknúť však treba, že tamojší zákon sa oproti tomu tunajšiemu vo viacerých smeroch líši. Sex je legálne mať od 16 rokov. Do manželstva môžu dievčatá vstúpiť ako 16-ročné, chlapci musia mať minimálne 18 rokov. Zaujímavosťou je, že Sadio Mané ešte svojej manželke platí školné.

Georgina a Cristiano Ronaldo.
Ronaldova partnerka to rozbalila na dovolenke: Cena šperkov vám vyrazí dych! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});