Šéf Dukly Trenčín pokračuje v ostrej nálade: Najskôr sa obul do Šatana, teraz do Hudáčka

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) múti vody v slovenskom hokeji. Nepáči sa mu, že vysokí predstavitelia ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, anc

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) múti vody v slovenskom hokeji. Nepáči sa mu, že vysokí predstavitelia zväzu sa stretávajú s domácimi politikmi, ktorí majú byť podľa neho naklonení Rusku.

„Nemôžem naďalej počúvať nezmysly o apolitickosti športu a vzápätí sledovať vyzývavé fotenie sa na stretnutiach týchto ľudí s politickými predstaviteľmi, ktorí verejne prezentujú náklonnosť k Putinovmu okupantskému režimu,“ uviedol Radosa.

Na snímke bývalý slovenský reprezentačný brankár Július Hudáček.
Bez klubu dlho neostal! Július Hudáček si našiel nový tím: Fanúšikovia sa z jeho príchodu tešia! Zobraziť článok

Pre JOJ 24 povedal, že čelní predstavitelia SZĽH podľa neho iba hľadajú alternatívu, ako hráčov z KHL dostať späť do reprezentácie: „Momentálna situácia v Česku naznačila, že to nie je také jednoduché. Viem si to predstaviť, no bude to blamáž. Môže sa to udiať a možno pôjdu do toho rizika. Stále hovorím, že je to hanba, pokiaľ by sa také niečo stalo.“

Šéf Dukly sa vyjadril aj k samotnému Šatanovi, na ktorého však veľa pozitívnych slov nenašiel. „Nerozumiem, že jeho syn má ísť teraz na univerzitu do Ameriky, hrával tam, de facto celý svoj majetok zarobil v Amerike a svojím spôsobom potichu podporuje tú opačnú stranu,“ dodal Radosa. Nový Čas oslovil aj prezidenta SZĽH, či chce reagovať na tieto slová, no do uzávierky sa nám ich nepodarilo získať. Šatan podľa zámorských zdrojov zarobil v NHL takmer 28 miliónov eur.

Naložil aj Hudáčkovi

Radosa sa rád vyjadruje k aktuálnemu dianiu aj na sociálnych sieťach, kde si servítku pred ústa rozhodne nedáva. V súvislosti s kauzou Jula Hudáčka a vzbury fanúšikov Kladna si taktiež myslí svoje. „Hudáček by mohol odstupné 15 000 eur za 2 dni pobytu venovať deťom z Ukrajiny,“ napísal stručný a provokatívny status na sociálnej sieti X.

Hudáček v Kladne poriadne ani nezačal a hneď aj skončil.
Vzbura proti Hudáčkovi v Kladne: Jágr zúril, padali aj vulgarizmy! Zobraziť článok

Miroslav Šatan, prezident SZĽH.
Šéf Trenčína sa obul do Šatana: Celý majetok zarobil v Amerike a teraz podporuje druhú stranu! Zobraziť článok

Bývalá pretekárka Jana Wolnerová Gantnerová a Petra Vlhová.
Bývalá pretekárka otvára 13. komnatu svetového lyžovania: Boj na svahu s menštruáciou? Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});