Šéf Trenčína sa obul do Šatana: Celý majetok zarobil v Amerike a teraz podporuje druhú stranu!

Miloš Radosa, ktorý je predsedom predstavenstva hokejového klubu Dukla Trenčín oznámil v prvý deň nového roka svoj odchod z klubu.

Miloš Radosa, ktorý je predsedom predstavenstva hokejového klubu Dukla Trenčín oznámil v prvý deň nového roka svoj odchod z klubu.

Fotogaléria

Klub spod hradu Matúša Čáka by mal opustiť najneskôr po skončení prebiehajúcej sezóny.

V nedávnom rozhovore pre televíziu JOJ 24 sa podelil aj o svoj názor na riadenie Slovenského zväzu ľadového hokeja, ktorý je aktuálne pod palcom Miroslava Šatana.

"Vnímam, ako je nastavené čelné predstaviteľstvo SZĽH. Podľa mňa iba hľadajú alternatívu, ako hráčov dostať do procesu. Momentálna situácia v Česku naznačila, že to nie je také jednoduché," vyjadril sa najskôr k situácii ohľadom reprezentovania hráčov z KHL.

"Viem si to predstaviť, no bude to blamáž. Môže sa to udiať a možno pôjdu do toho rizika. Stále hovorím, že je to hanba, pokiaľ by sa také niečo stalo."

Grace má na svojom Instagramovom profile viac ako 2,5 milióna sledovateľov.
Sexi golfistka obľubuje pikantné fotky: Odhaľuje toho viac, ako by sama chcela? Zobraziť článok

"To, čo predvádzal brankár Hudáček už hraničí s propagandizmom v prospech Ruska, čo je neakceptovateľné. Ten človek by sa mal stiahnuť z hokeja aj verejného života," vyjadril sa Radosa na adresu bývalého reprezentačného gólmana. 

Na záver sa šéf Dukly vyjadril aj k samotnému Šatanovi, na ktorého však veľa pozitívnych slov nenašiel. 

"Nerozumiem, že jeho syn má ísť teraz na univerzitu do Ameriky, hrával tam, de facto celý svoj majetok zarobil v Amerike a svojím spôsobom potichu podporuje tú opačnú stranu," zakončil Miloš Radosa.

Ilustračná foto.
TAKÝTO trapas ešte nezažil: Fanúšikovia sa po jeho penalte nevedeli prestať smiať Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});