Šéf Dukly Trenčín pokračuje v ostrej nálade: Najskôr sa obul do Šatana, teraz do Hudáčka

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) múti vody v slovenskom hokeji. Nepáči sa mu, že vysokí predstavitelia ...
  • Zdroj: Koláž ŠČ/TASR, anc

Dosluhujúci predseda predstavenstva Dukly Trenčín Miloš Radosa (60) múti vody v slovenskom hokeji. Nepáči sa mu, že vysokí predstavitelia zväzu sa stretávajú s domácimi politikmi, ktorí majú byť podľa neho naklonení Rusku.

FOTOGALÉRIA: Miloš Radosa

On sám rečnil na protivládnom proteste opozičných politických strán a postavil sa na stranu Ukrajiny.

Radosa začiatkom roka oznámil, že po sezóne skončí na poste šéfa trenčianskej Dukly. V klube totiž vznikol rozkol po tom, ako pred Vianocami vystúpil na protivládnom proteste na Štúrovom námestí v Trenčíne. Klub spod Čákovho hradu chce byť totiž apolitický.

Na archívnej snímke Július Hudáček a Jaromír Jágr.
Jágr po vyostrenej kauze s Hudáčkom všetkých odrovnal: Aha, ako sa snažil hasiť situáciu! Zobraziť článok

Rovnaký postoj má aj Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH), no Radosovi sa nepáči, že jeho čelných predstaviteľov na čele s prezidentom Miroslavom Šatanom bolo vidieť v spoločnosti politikov, ktorí prejavujú náklonnosť k Rusku. Tu treba uviesť, že koncom roka vznikalo nové ministerstvo určené športu, ktoré je pod gesciou SNS a všetky veľké národné športové organizácie pomáhali pri jeho kreovaní.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});