Valábik o drsnej výmene názorov Jurča s trénerom na striedačke: Emočný kolaps za hranicou!

To bola ale divočina! Hokejový útočník Tomáš Jurčo (31) sa iba nedávno rozhodol pre ukončenie svojho pôsobenia v klube HC Davos, pričom ...
  • Zdroj: Getty Images

To bola ale divočina! Hokejový útočník Tomáš Jurčo (31) sa iba nedávno rozhodol pre ukončenie svojho pôsobenia v klube HC Davos, pričom novú zmluvu podpísal v KHL s Avangardom Omsk. Samotnému prestupu však podľa všetkého predchádzala poriadne dusná atmosféra u jeho bývalého zamestnávateľa.

„Z môjho pohľadu bola reakcia kouča Holdena už za čiarou,“ uviedol pre Nový Čas celkom jednoznačne bývalý hokejista a dnes televízny expert Boris Valábik.

„Áno, v zápase boli určite vybičované emócie, bolo to predsa finále Spengler Cupu, no tréner to podľa mňa v danej situácii nezvládol správne a reagoval totálne prehnane. Toto nie je bežné správanie ani v hokejovom svete. Hokejisti sú predsa tiež ľudia, majú svoju hodnotu a podľa záberov, ktoré sme videli, sa zdá, ako keby medzi trénerom a hráčom chýbal vôbec základný ľudský rešpekt. Mal som aj ja trénerov, s ktorými som sa trebárs dostal aj ja do potýčky, ale nikdy to nebolo takto vyostrené,“ dodal Valábik.

Aj divoké výmeny názorov s hlavným trénerom zrejme viedli k tomu, že Jurčo sa nakoniec rozhodol pre prestup do tímu KHL Avangard Omsk. „Jurčo s okamžitou platnosťou odchádza z HC Davos, a to aj napriek platnej zmluve. Kontrakt s útočníkom bol ukončený po vzájomnej dohode na žiadosť hráča. Tomášovi prajeme všetko najlepšie do budúcnosti a ďakujeme mu za účinkovanie v Davose,“ písalo sa v oficiálnom vyjadrení klubu. Podľa ruského portálu championat.com si Jurčo príde v KHL bez bonusov na viac ako 121-tisíc eur.

V tábore Slovenska zavládlo obrovské sklamanie.
Šokujúce slová českého komentátora o vypadnutí Slovákov: Bratia, to vážne? Zobraziť článok

Momentka zo zápasu Washington – Pittsburgh.
Fehérváry vsietil parádny gól, stal sa hviezdou zápasu: Bodoval aj Slafkovský! Zobraziť článok

V takomto oblečení prišiel Tatar so spoluhráčmi na zápas.
Tomáš Tatar si užil zápas pod holým nebom: Cítil sa ako rybár Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});