Šokujúce slová českého komentátora o vypadnutí Slovákov: Bratia, to vážne?

Rivalita k športu patrí, ale toto už ďaleko prekročilo hranice profesionality! Po slovách českého komentátora Slováci na internete priam ...
  • Zdroj: IIHF

Rivalita k športu patrí, ale toto už ďaleko prekročilo hranice profesionality! Po slovách českého komentátora Slováci na internete priam zúria. Ako si to mohol dovoliť?!

FOTOGALÉRIA: Slovensko, Česko, Milan Antoš

Cesta slovenských juniorov sa na svetovom šampionáte do 20 rokov skončila vo štvrťfinále. Zverencom hlavného trénera Ivana Feneša sa nepodarilo prelomiť deväť rokov trvajúce prekliate, keď skončili tesne pred semifinálovými bránami. Rovesníkom z Fínska podľahli naši chlapci napriek bojovnému výkonu 3:4 po predĺžení.

Hneď po rozhodujúcom góle zavládlo v tábore reprezentantov s dvojkrížom na hrudi obrovské sklamanie. Sen o úspechu zohratej partie sa rozplynul. „Neviem, či som dostal takú ranu v mojom živote. Vrátili sme sa do zápasu a vyrovnali 40 sekúnd pred koncom tretej tretiny. Som na dne. Je to bolestivá prehra. Pre náš ročník to bola posledná šanca niečo dokázať. Opäť nám chýbal kúsoček,“ konštatoval po stretnutí so slzami v očiach zdrvený kapitán Adam Sýkora.

Krátko po nás sa do akcie vrhli Česi, ktorých sme na úvod základnej skupiny zdolali vysoko 6:2. Ak chceli postúpiť do boja o medaily, zdolať potrebovali favorizovanú Kanadu. Obrovský šok nastal jedenásť sekúnd pred koncom, kedy si zámorský celok tečoval strelecký pokus do vlastnej bránky. Senzácia bola na svete, naši západní susedia postúpili medzi kvarteto najlepších.

Našimi západnými susedmi poriadne lomcovali emócie. Poriadne uniesť sa nechal takisto expert Českej televízie Milan Antoš. „V Česku je obrovská radosť, pretože Slováci vypadli a my postupujeme ďalej,“ povedal priamo do éteru kolega Roberta Zárubu, čím pobúril poriadnu časť priaznivcov spod Tatier.

Slovenský hokejista Adam Sýkora.
V tábore Slovenska zavládlo sklamanie, Sýkora: Neviem, či som už dostal takú ranu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});