Valábik o drsnej výmene názorov Jurča s trénerom na striedačke: Emočný kolaps za hranicou!

To bola ale divočina! Hokejový útočník Tomáš Jurčo (31) sa iba nedávno rozhodol pre ukončenie svojho pôsobenia v klube HC Davos, pričom ...
  • Zdroj: Getty Images

To bola ale divočina! Hokejový útočník Tomáš Jurčo (31) sa iba nedávno rozhodol pre ukončenie svojho pôsobenia v klube HC Davos, pričom novú zmluvu podpísal v KHL s Avangardom Omsk. Samotnému prestupu však podľa všetkého predchádzala poriadne dusná atmosféra u jeho bývalého zamestnávateľa.

FOTOGALÉRIA: Tomáš Jurčo, Josh Holden, Boris Valábik

Svedčia o tom aj zábery z nedávneho Spenglerovho pohára, na ktorých ho, v tom čase, vlastný tréner Josh Holden vzal poriadne drsným spôsobom do parády.

V rozpačitej úvodnej tretine napínavého finálového stretnutia proti Pardubiciam nezostal hokejový svet chladným pri sledovaní dramatických udalostí na striedačke Davosu. Atmosféra na lavičke sa náhle vyhrotila, a to vďaka intenzívnym emóciám trénera Josha Holdena, ktorý, nezvládajúc tlak momentu, začal Jurča ťahať za dres, pričom mu čosi zúrivo kričal priamo do tváre.

„Zostaň aktívny, zostaň aktívny,“ pľul Holden síru. Zdá sa, že nervy boli napnuté až na maximum, keďže trénerova reakcia vyvolala rozruch nielen v šatni Davosu, ale aj u širokej verejnosti, ktorá hokej bežne nesleduje. Agresívne gestá siahajúce za hranice profesionality sú podľa mnohých až príliš. Očití svedkovia navyše tvrdia, že na trénerskej lavičke sa ozývali aj také nevyberané slová, ktoré by sme v bežnom hokejovom prostredí len zriedka očakávali.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});