Obrovské šťastie Gabriely, ktorá vláči po súdoch Ďuricu: Zadovážila si luxusný byt! Čo s tým má bývalý reprezentant?

Nečakaný vývoj! Temperamentná brunetka Gabriela (29) z Bratislavy sa už niekoľko rokov ťahá po súdoch s bývalým futbalovým reprezentantom ...
  • Zdroj: agš

Nečakaný vývoj! Temperamentná brunetka Gabriela (29) z Bratislavy sa už niekoľko rokov ťahá po súdoch s bývalým futbalovým reprezentantom Jánom Ďuricom (42).

FOTOGALÉRIA: Byt

Jej primárna ambícia bola vysúdiť od Ďuricu sumu 300-tisíc eur za údajné nakazenie vysokorizikovým HPV vírusom, ktorý sa prenáša aj sexuálnym stykom. Aj napriek tomu, že sa jej to nepodarilo, sa však dnes teší z veľkého úspechu. Iba nedávno si totiž zadovážila nový luxusný byt v Bratislave a to aj bez pričinenia majetného športovca.

Pôvodný dôvod žaloby, ktorú Gabriela na Ďuricu podávala, bolo údajné nakazenie pohlavným vysokorizikovým HPV vírusom, ktorý sa prenáša aj sexuálnym stykom. Poškodená za to chcela od bývalého futbalistu vysúdiť sumu 300-tisíc eur. Okresný súd v Dunajskej Strede však túto žalobu zamietol v plnom rozsahu. Napriek tomu však Ďurica nemal ani zďaleka vyhrané! Sklamaná exmilenka napadla legitimitu Ďuricových testov, o ktorých tvrdí, že boli sfalšované. Podnikla preto ďalší útok v podobe trestného stíhania. Tentokrát v súvislosti s úmyselným prečinom poškodzovania cudzích práv Trestného zákona v jednočinnom súbehu s úmyselným prečinom falšovania a vyhotovenia zdravotnej dokumentácie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});