Denis Vavro kúsok od strašidelného zranenia: Nohu mu zachránil prasknutý chránič!

Slovenský futbalový Terminátor v strachu! Takmer dvojmetrový obranca Denis Vavro (27) nedohral ligový zápas po tom, čo ho vyniesli na ...

Slovenský futbalový Terminátor v strachu! Takmer dvojmetrový obranca Denis Vavro (27) nedohral ligový zápas po tom, čo ho vyniesli na nosidlách z ihriska a sanitka ho previezla do nemocnice.

Fotogaléria

Spoľahlivý defenzívny pilier FC Kodaň skončil v zápase proti Aarhus GF (1:2) už v 26. minúte, keď po strele z diaľky prišlo ku kontaktu s hráčom súpera a slovenský reprezentant sa v bolestiach zvíjal na trávniku. 

Robustný Vavro je známy svojimi ďalekonosnými bombami, do ktorých investuje celú energiu. Aj teraz sa oprel do lopty, no pribiehajúci súper sa snažil jeho pokus zablokovať. „Vložil mi do strely nohu, takže som zasiahol píšťalou jeho koleno.

Najskôr to vyzeralo na zlomeninu, lebo som počul prasknutie. Našťastie prudký náraz nevydržal chránič, ktorý praskol a zachránil mi nohu. Zľakol som sa, lebo miesto začalo hneď opúchať. Dva röntgeny však ukázali, že je to iba narazené,“ opísal Denis pre Nový Čas.

Po vyšetrení sa vrátil do kabíny, kde nevládla najlepšia nálada, keďže jeho tím doma prehral a nevyužil možnosť dotiahnuť sa na vedúci Midtjylland. „Chalani mi hovorili, že súper mal dva rohové kopy, po ktorých strelil dva góly a zobral všetky tri body.“

Zach Muckleroy s manželkou Lauren.
Hrozná tragédia: Futbalista zomrel so svojimi deťmi, manželka je v kritickom stave Zobraziť článok

Vavro je tvrdý chlapík. Dva dni chodil o barlách, aby nohu nezaťažoval. Už v utorok sedel na stacionárnom bicykli a pridával si kilometre. Včerajšie štvrťfinále Dánskeho pohára proti Silkeborgu mal sledovať len z lavičky ako morálna podpora mužstva.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});