Psychický kolaps majstra sveta: Hanba, čo spravil! Tu je dôkaz

Argentínsky futbalista Ángel Di María neudržal nervy na uzde. Videozáznam odhaľuje jeho škandalózny skutok.
  • Zdroj: SITA/AP

Argentínsky futbalista Ángel Di María neudržal nervy na uzde. Videozáznam odhaľuje jeho škandalózny skutok.

FOTOGALÉRIA: Brazília - Argentína

Slávny brazílsky štadión Maracana v Riu de Janeiro hostil v utorok prestížny a mimoriadne pútavý duel kvalifikácie o postup na majstrovstvá sveta v roku 2026, v ktorom domáci Brazílčania podľahli úradujúcim majstrom sveta Argentínčanom 0:1. Zverenci trénera Lionela Scaloniho si ziskom troch bodov udržali pozíciu lídra juhoamerickej časti bojov o svetový šampionát, na čele tabuľky majú náskok dvoch bodov pre výberom Uruguaja. Tím Brazílie je po sérii troch prehier až šiesty.

Brazílčania v domácom prostredí prehrali vôbec prvý zápas bojoch o MS a pred vlastnými fanúšikmi neskórovali premiérovo po štrnástich rokoch. Súboj na Maracane sa začal o 27 minút neskôr v porovnaní s plánovaný výkopom, keďže na tribúnach sa ešte pred duelom strhla mela medzi fanúšikmi oboch táborov. Polícia v súvislosti s tým zatkla osem osôb.

Mnoho Brazílčanov prišlo na zápas, pretože očakávali, že to bol posledný súťažný zápas hviezdneho Lionela Messiho na brazílskej pôde. Brazílske deti prišli na duel v dresoch španielskeho klubu FC Barcelona, v ktorom Messi strávil podstatnú časť doterajšej kariéry. Teraz je však už hráčom amerického tímu Inter Miami.

Bosniaci prehrali v záverečnom vystúpení kvalifikácie proti Slovensku.
Žreb určil dvojice v baráži o postup na ME: Bosnu čaká kvalitný súper Zobraziť článok

Pred duelom na štadióne Maracana bola veľmi napätá atmosféra a došlo k tvrdým stretom hosťujúcich fanúšikov s políciou. Hráčov s najväčšou pravdepodobnosťou ovplyvnila výtržnícka atmosféra, pretože sa na internet objavuje viac škandalóznych nahrávok. Ukazuje sa, že nezlyhali len fanúšikovia. Ángel Di María sa tiež správal dosť kontroverzne.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});