Maródka Realu Madrid sa prehlbuje: Na repre zrazoch sa zranili ďalšie dve hviezdy!

Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid prišiel počas reprezentačný pauzy už o dvoch hráčov, rozsah ich zranení však zatiaľ nie je ...
  • Zdroj: SITA/AP

Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid prišiel počas reprezentačný pauzy už o dvoch hráčov, rozsah ich zranení však zatiaľ nie je známy.

Vo štvrtkovom súboji kvalifikácie o postup na MS 2026 sa v zápase brazílskej reprezentácie v Kolumbii pri prehre 1:2 zranil krídelník Vinícius Júnior, ktorý nútene striedal pre problémy s ľavým stehnom už v 25. minúte.

Počas tréningu francúzskeho národného tímu si koleno poradil stredopoliar Eduardo Camavinga. Vedenie "bieleho baletu" uviedlo, že si roztrhol väzy v pravom kolene a už opustil tréningový kemp Francúzov. Madridčania zranenie jednej zo svojich opôr potvrdili dva dni po zranení.

Dvadsaťjedenročný Camavinga je pre kouča Carla Ancelottiho mimoriadne cenný, keďže ho využíva ako defenzívneho založníka aj ako ľavého beka. Francúz bol v základnej zostave v každom z doterajších štyroch vystúpení v skupinovej časti Ligy majstrov a objavil sa na hracej ploche v každom z trinástich súbojov La Ligy.

Aby to nebolo málo, už skôr sa Realu zranili brankár Thibaut Courtois aj stopér Éder Militao. Obaja sú von z hry na dlhší čas. Dá sa predpokladať, že isté obdobie si nezahrá ani Camavinga a otázna je dĺžka absencie aj u Viníciusa Júniora.

Everton prišiel v anglickej najvyššej súťaži o desať bodov v tabuľke.
Anglický klub inkasoval historicky najvyšší trest! Zostúpi preto z Premier League? Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});