Tréner Weiss prehovoril o ťažkostiach syna: Nikto mu nevie pomôcť!

Futbalisti Slovana Bratislava potvrdili v Niké lige skvelú formu a triumfovali v deviatom stretnutí za sebou. Proti Skalici zvíťazili ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

Futbalisti Slovana Bratislava potvrdili v Niké lige skvelú formu a triumfovali v deviatom stretnutí za sebou. Proti Skalici zvíťazili 1:0 napriek tomu, že viac ako polhodinu hrali bez vylúčeného Marka Toliča.

FOTOGALÉRIA: Vladimír Weiss ml.

Hrdinom domácich sa stal Tigran Barseghjan, ktorý v 84. minúte rozhodol strelou k ľavej žrdi. Úradujúci majster zvýšil svoj náskok na čele tabuľky, keď druhá Žilina má šesťbodové manko.

Celý duel odohral Lukáš Pauschek, ktorý v predošlých dueloch nebol k dispozícii pre zranenie: "Prvých 20-25 minút bolo ťažších. Potom sa mi už hralo celkom dobre. Ja už som úplne zdravý. Táto pauza nám však veľmi pomôže, keďže niektorí hráči liečili virózu za pochodu."

Obranca domácich čakal ťažký zápas proti Skalici: "Vedeli sme, že budú hrať z dobrého bloku. Majú kvalitnú obranu, v uplynulých štyroch zápasoch nedostali gól. Som rád, že sme napriek červenej karty dali góly a žiadny neinkasovali. Ukázala sa sila tímu a získali sme dôležité tri body."

Archív
Slovenský druholigista má mať vážne problémy: Meškajúce výplaty či podozrenie z tipovania zápasov!? Zobraziť článok

Brankár hostí Martin Junas inkasoval gól po 444 minútach a Skalica po štyroch zápasoch nebodovala. "Pre každého hráča je to plus, keď viete, že vzadu máme istotu. Začneme byť potom byť viac sebavedomejší a viac si veríme. Z obidvoch strán to bol dobrý zápas. Keby sme mali viac pokoja, mohli sme sa aj presadiť. Červená karta nám mohla pomôcť, no ako keby sme sa zľakli. S predvedenou hrou však môžeme byť spokojní," uviedol Michal Ranko, obranca Skalice. Ten sa vrátil aj ku gólovej situácii domácich. "Súper tam zahral výborne, mohli sme byť agresívnejší. On to trafil výborne, ale keby sme lepšie dostúpili, mohli sme získať bod."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});