Česká hviezda padla na dno: Zvratkami a fekáliami terorizuje susedov! Partnerka odišla

Bývalá česká futbalová hviezda Martin Fenin (36) padla na absolútne dno! Opitý prespáva v garáži, kde zvratkami a fekáliami terorizuje ...
  • 6Galéria
  • Zdroj: instagram @martin.fenin_official

Bývalá česká futbalová hviezda Martin Fenin (36) padla na absolútne dno! Opitý prespáva v garáži, kde zvratkami a fekáliami terorizuje svojich susedov. Opustila ho už aj partnerka s malým dieťaťom.

Fotogaléria

Bývalá česká futbalová hviezda Martin Fenin (36) padá na absolútne dno! Znova prepadol alkoholu, domov si pozýva podivných priateľov, robí hluk, prespáva v spoločných garážach, kde po sebe zanecháva zvratky a fekálie. Susedia zúria a na sociálnych sieťach sa objavil odkaz, ktorý mu zanechali: "Fenin, keď už zvraciaš v garáži, tak si to po sebe aspoň uprac! Ak budeš v noci zase robiť bordel, voláme policajtov!"

Martina Fenina mala opustiť priateľka Beata a odísť aj s ich spoločnou dvojročnou dcérou Miou, informuje o tom portál iPrima.cz. Nedávno mal Fenin štartovať v špeciálnom projekte organizácie OKTAGON MMA, ale pre svoj životný štýl nesplnil dohodnuté podmienky a z plánovaného zápasu v klietke napokon zišlo.

FOTO šťastných chvíľ Fenina s rodinou TU

Ilustračná fotografia.
Záhadná smrť futbalistu († 30): Najskôr ho nepustili do baru a potom... Zobraziť článok

Jeho búrlivý životný štýl ho takmer pripravil o to najcennejšie. Kombinácia alkoholu a práškov na spanie počas jeho pôsobenia v Nemecku spôsobila, že vypadol z okna z výšky piatich metrov. Druhýkrát sa narodil. Napriek tomu sa evidentne nepoučil...

"Fenin je často opitý, párkrát ležal aj pred domom. Občas prespáva vo svojom čiernom mercedese v spoločných garážach, bohužiaľ sa potom pri jeho aute objavujú zvratky a fekálie," písali českému Blesku nahnevaní susedia zo štvrte Stodůlky, kde Fenin žije. "Znečistenú garáž po sebe pochopiteľne neupratal. A keď dom objednal upratovanie, tak ani nedal auto preč, aby sa to umylo. Je to bezohľadné hovado, ktoré nám ničí dom! Ležia tam napríklad črepy z rozmlátených fľašiek. A tiež sa v dome potulujú divní ľudia, ktorých tam púšťa."

Susedia sa obávajú, aby nekontrolované správanie Fenina napokon neskončilo tragicky. "Z jeho bytu sa ozývajú tupé rany. Asi ako do niečoho v hneve kope alebo kvôli opitosti padá na zem. Snáď to neskončí nejakou tragédiou," dodávajú zničení susedia.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});