Záhadná smrť futbalistu († 30): Najskôr ho nepustili do baru a potom...

Ruskom otriasla záhadná smrť futbalistu († 30)! Jeho otec nechápe, čo sa vlastne udialo. Najskôr ho nepustili do baru a potom...
  • Zdroj: iStock

Ruskom otriasla záhadná smrť futbalistu († 30)! Jeho otec nechápe, čo sa vlastne udialo. Najskôr ho nepustili do baru a potom...

Ruskom otriasla hrozná tragédia! Vo veku len 30 rokov zomrel futbalista Alexej Lesin. Tragický incident sa odohral v Soči, kde sa zúčastnil celonárodného futbalového turnaja. Bližšie okolnosti tejto tragédie zatiaľ nie sú objasnené.

„Drahí priatelia, s veľkým zármutkom vám oznamujeme, že dnes večer vo veku 30 rokov Alexej Lesin, jeden z najžiarivejších hráčov posledných sezón v našej lige, ktorý hral za tím LAVA z Čuvašskej republiky, zomrel," uvádza Kazanská federácia minifutbalu v oficiálnom oznámení na sociálnej sieti VKontakte.

"Úprimnú sústrasť Alexejovým rodičom a príbuzným, ako aj všetkým, ktorí ho poznali na futbalovom ihrisku aj v každodennom živote. Sila a zdravie, aby ste prežili takúto stratu. Alexeja si budeme pamätať ako talentovaného a bystrého futbalistu, ako milého a veselého človeka."

Mladá anglická futbalistka Maddy Cusacková v stredu nečakane zomrela vo veku 27 rokov.
Nečakaná smrť mladej futbalistky († 27): Klub príčinu smrti neuviedol Zobraziť článok

Alexej Lesin hrával futbal od svojich šiestich rokov, jeho otec je futbalovým trénerom. Pohreb sa uskutoční 12. novembra v ruskom meste Čeboksary. Práve hráčov otec poskytol pre ruské médiá podrobnosti o tragickom incidente. Sergej Lesin na sociálnych sieťach zverejnil, že jeho mŕtveho syna našli pri mori. Neskôr pre RIA Novosti uviedol, že niekoľko hodín pred svojou smrťou išiel Alexej a jeho tím do baru Adler, kde mu nepovolili vstup v šortkách a tak jeho syn opustil partiu priateľov a rozhodol sa ísť najesť inde a potom sa prejsť popri mori.

Lesin starší tiež povedal, že jeho syn mal batoh s vecami a dokladmi, ktoré sa ešte stále nenašli. Dodal, že jeho syn nemal žiadne zdravotné problémy. Zdôraznil tiež, že muži zákona vedú vyšetrovanie tejto tragédie.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});