Slováci cez MS Valábika neuvidia: Hokejový expert sa upísal našim susedom!

Majstrovstvá sveta v hokeji sa po dlhých rokoch presúvajú z RTVS do televízie JOJ, čo znamená, že na obrazovkách bude chýbať aj niekoľko ...

Majstrovstvá sveta v hokeji sa po dlhých rokoch presúvajú z RTVS do televízie JOJ, čo znamená, že na obrazovkách bude chýbať aj niekoľko známych osobností.

Fotogaléria

Jednou z nich je aj expert Boris Valábik (38), ktorí je expertom RTVS. Slovenskí fanúšikovia ho tak tento roku v prestávkovom štúdiu neuvidia.

Bývalý hokejový obranca sa totiž bude nachádzať v štúdiu našich českých susedov na televízii ČT Sport, ktorá koncom marca skončila u všetkých slovenských operátorov.

„Tento rok na MS v hokeji nebudem v prestávkovom štúdiu na JOJ šport. Veľmi sa ale teším z prejavenej dôvery Roberta Zárubu a na MS v hokeji budem v Ostrave s Českou televíziou v štúdiu ČT sport,“ vyjadril sa Valábik prostredníctvom príspevku na sociálnej sieti Instagram.

Svetový šampionát začína už dnes, pričom slovenskí reprezentanti vykorčuľujú o 16:20 na ľad ostravskej arény, kde si zmerajú sily s hokejistami Nemecka.

Slovenská hokejová reprezentácia má na MS v Česku vysoké ambície.
Česi porovnali svoj tím so Slovákmi: V TOMTO máte najväčšiu slabinu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk