Išiel do klubu, domov sa už nevrátil: Strašná smrť nádejného športovca († 18)!

Vyrazil za zábavou do klubu, ale domov sa už nevrátil! Svet motošportu oplakáva stratu veľkej nádeje, strašná smrť nádejného talentu ...
  • Zdroj: iStock

Vyrazil za zábavou do klubu, ale domov sa už nevrátil! Svet motošportu oplakáva stratu veľkej nádeje, strašná smrť nádejného talentu Seba O´Hallorana (†18).

Život je často veľmi krutý a potvrdilo sa to aj pri smrti talentovaného motokrosového pretekára Seba O´Hallorana (†18). Celý život mal pred sebou, pokojne sa mohol stať hviezdou svojho športu. Cez víkend vyrazil s kamarátmi za zábavou do klubu, ale domov sa už nevrátil. Podľa dostupných informácií zomrel strašnou smrťou!

V noci z 21. na 22. októbra bol O´Halloran smrteľne pobodaný. Čo sa vlastne stalo? Motokrosový pretekár sa zaplietol do konfliktu mladého páru, čo sa mu ukázalo napokon osudným. Dievča ho dobodalo a ani rýchly zásah záchranárov už nepomohol. Incident sa stal okolo jednej v noci na Limpidi Drive v austrálskom meste Mildura. Zatiaľ nie je známe, prečo sa O´Halloran do hádky mladého páru zaplietol. Isté je, že účastníci incidentu sa vzájomne poznali.

(ilustr. foto)
Preboha, čo sa to deje: Náhle zomrel talentovaný cyklista († 20) Zobraziť článok

"Musel na chvíľu odísť, aby niečo zariadil. Chcel som ísť s ním, ale nakoniec som sa rozhodol, že na neho počkám v klube," hovoril pre Daily Mail jeden z kamarátov obete brutálneho činu. Kriminalisti zadržali mladý pár, 17-ročné dievča bolo obvinené z vraždy. "Presné okolnosti incidentu budú zistené. Zúčastnené strany sa navzájom poznajú," znelo v oficiálnom policajnom vyhlásení.

Rodina mladého motokrosového pretekára zostala, pochopiteľne, po tejto tragédii zdrvená. Na webe GoFundMe sa rozbehla finančná zbierka, ktorá mala pomôcť v tejto náročnej situácii pozostalým. Hoci stanovená čiastka sa rýchlo vyzbierala, zbierka naďalej pokračuje.

Obvinené dievča absolvovala na druhý deň po incidente vypočúvanie pred detským súdom prostredníctvom videohovoru. Požiadala o vyšetrenie kvôli rezným ranám a modrinám na svojom tele. Podľa Herald Sun dievča usvedčujú z útoku stopy DNA a kamerové záznamy. Umiestnili ju do väzby, kde bude minimálne do 9. novembra, kedy je naplánované ďalšie pojednávanie.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk