Tragédia v Česku: Rely po smrteľnej nehode predčasne ukončili!

Preteky automobilov Rely Šumava poznačila v sobotu tragická nehoda dvojice Jaroslav Krejčík a Alena Krejčíková na Subaru Impreza. Na ...
  • Zdroj: TASR

Preteky automobilov Rely Šumava poznačila v sobotu tragická nehoda dvojice Jaroslav Krejčík a Alena Krejčíková na Subaru Impreza. Na následky zranení po nej zomrela 41-ročná navigátorka. Organizátori sa rozhodli preteky predčasne ukončiť.

Ako informoval portál sport.cz, k nehode došlo počas prvej rýchlostnej skúšky. Krejčíkovú previezli vrtuľníkom do nemocnice v Plzni, kde podľahla mnohopočetným zraneniam.

"Vedenie Rely Šumava Klatovy s poľutovaním oznamuje, že spolujazdkyňa posádky č. 55 napriek všetkej snahe lekárov zomrela na následky ťažkej nehody po transporte do Fakultnej nemocnice Plzeň," uviedli organizátori na sociálnej sieti.

Neskôr sa po porade rozhodli preteky predčasne ukončiť: "Na základe tragickej udalosti rozhodol organizačný výbor po porade s posádkami o predčasnom ukončení 58. ročníka. Organizačný výbor vyjadruje úprimnú sústrasť všetkým pozostalým."

Podľa polície Krejčík vyletel z trate z neznámych príčin. Jazdec sa podrobil aj dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Polícia prípad ďalej vyšetruje.

Slovenský útočník Peter Babnič /vľavo/ preniká cez Angličana Lukea Younga v zápase B-skupiny majstrovstiev Európy futbalistov do 21 rokov.
Slovenský ex-reprezentant podľahol hazardu: Všetko prehral a stratil rodinu! Zobraziť článok

Už to nevydržala! Krištofova manželka sa zastala hráčov z KHL: Rázny odkaz všetkým neprajníkom Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});