Uzavrela sa kauza so Schumacherom: Definitívny verdikt súdu! Rodina zhrabne balík

Bol to obrovský škandál! Nemecké noviny vlani zverejnili s bývalým jazdcom F1 Michaelom Schumacherom rozhovor, ktorý v spoločnosti vyvolal ...

Bol to obrovský škandál! Nemecké noviny vlani zverejnili s bývalým jazdcom F1 Michaelom Schumacherom rozhovor, ktorý v spoločnosti vyvolal búrku nevôle. Problémom bolo, že ho vytvorili pomocou umelej inteligencie.

Fotogaléria

Rodina slávneho pretekára to nenechala bez odozvy a vydavateľa novín zažalovala. Po roku poznáme verdikt súdu.  

Zdravotný stav Michaela Schumachera je už viac ako dekádu prísne utajený. Sedemnásobný šampión Formuly 1 mal koncom roka 2013 vo francúzskych Alpách vážnu nehodu na lyžovačke, pri ktorej utrpel aj ťažké poranenie hlavy.

Od roku 2014 sa zdržiava doma, rodina mu vo vile zriadila súkromnú kliniku so zdravotným personálom. Všetko ale prebieha v prísne utajenom režime. Rodina to robí tak efektívne, že dnes sa nedá povedať, v akom zdravotnom stave Schumacher je.

Ale našli sa aj takí, ktorí tvrdili, že vedia, aký je zdravotný stav Nemca. Napríklad bývalý pilot F1, Brit Johnny Herbert, ktorý začiatkom roka tvrdil, že od viacerých ľudí počul, že Michael si už dokáže sadnúť za stôl aj sám. To všetko sú však len dohady a špekulácie. Žiadne správy v tejto veci neboli nikdy overené.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk