Experti naložili po skrate Lovatovi: Toto nevidíme ani na dedine! Ja byť jeho spoluhráč, tak ho chytím pod krk

Experti poriadne naložili Lucasovi Lovatovi zo Slovana Bratislava, ktorý po skrate v závere stretnutia 3. kola skupinovej fázy na pôde ...
  • Zdroj: TASR - Jaroslav Novák

Experti poriadne naložili Lucasovi Lovatovi zo Slovana Bratislava, ktorý po skrate v závere stretnutia 3. kola skupinovej fázy na pôde OSC Lille dostal červenú kartu.

FOTOGALÉRIA: Lille - Slovan

Slovan Bratislava sa v priamom súboji o prvé miesto v skupine predstavil v Európskej konferenčnej lige na pôde francúzskeho Lille. Zverenci trénera Vladimíra Weissa st. vyhrávali po úvodnom polčase 1:0, ale v druhom dejstve v rozpätí necelej štvrťhodiny dvakrát inkasovali a prehrali 1:2.

V 85. minúte navyše prišli o Lucasa Lovata, ktorý po faule na Edona Zhegrovu a následné protesty dostal červenú kartu a zamieril pod sprchy. Bol to totálny skrat, zatmenie. Lovat kopal do unikajúceho súpera a to hneď niekoľkokrát, navyše úplne okato. S jeho skratom neboli spokojní lídri Slovana, Juraj Kucka či Milan Borjan mu priamo na ihrisku toto nerozvážne konanie vyčítali a určite si čo-to povedia aj v kabíne.

Hlavný tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st.
Tréner Weiss po prehre v Lille: Bod sme si za výkon zaslúžili Zobraziť článok

"Takýto moment nevidíme často ani na dedine. A ešte sa aj čudoval,” reagoval v pozápasovom štúdiu Sport 1 komentátor Števo Eisele.  "Ja byť jeho starší spoluhráč, tak by som ho chytil pod krk a veľmi dôrazne mu dohovoril. Pokiaľ takýmto spôsobom oslabí môj tím a ešte sa čuduje, že dostal červenú kartu, tak to je nerešpekt voči vlastným spoluhráčom," doplnil ho český futbalový expert a bývalý reprezentant Milan Fukal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});