Serena vyrezala z fotky Sabalenkovú, rozpútala peklo: Závistlivá a hlúpa, zúria v Rusku!

Serena Williamsová zverejnila na instagrame fotku, z ktorej vyrezala Arynu Sabalenkovú. Rozpútala tým doslova peklo, v Rusku zúria a ...

Serena Williamsová zverejnila na instagrame fotku, z ktorej vyrezala Arynu Sabalenkovú. Rozpútala tým doslova peklo, v Rusku zúria a nadávajú jej do závistlivej hlupane!

Fotogaléria

Američanka Serena Williamsová spôsobuje rozruch aj po ukončení aktívnej kariéry! Nedávno sa objavila na prestížnej akcii v Miami, nechýbala na slávnostnom otvorení luxusnej reštaurácie Casadonna. Objavilo sa tam viacero známych tvári aj z tenisového prostredia. Sociálne siete obletelo množstvo záberov a samotná Serena si pridala na instagram fotografiu, na ktorej je s Dánkou Caroline Wozniackou. Pozornému fanúšikovskému oku neuniklo, že z tohto záberu vyrezala Bielorusku Arynu Sabalenkovú.

Česká tenistka Karolína Muchová reaguje vo finále ženskej dvojhry proti Poľke Ige Swiatekovej na grandslamovom turnaji Roland Garros 2023.
Nepríjemné rozhodnutie svetovej osmičky: Na Turnaji majsteriek hrať nebude Zobraziť článok

V Rusku tým vyvolala veľký rozruch a rozpútala doslova peklo. “Možno pani Williamsová len nevie dávať na siete fotky, možno cíti nejakú závisť voči Aryne Sabalenkovej. Možno je len hlúpa alebo až príliš chytrá, alebo proste len nerešpektuje Sabalenkovú. Podľa môjho názoru dávame až priveľa pozornosti ľuďom, ktorí si to nezaslúžia,” reagoval ruský novinár Dmitrij Gubernijev pre Sport-Express.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});