Šokujúce informácie: Benzema je sledovaný, vo vojne má spolupracovať s teroristami!

Francúzsky futbalový útočník Karim Benzema (35) svojim nedávnym príspevkom na sociálnej sieti nesmierne pobúril širokú verejnosť.
  • 4Galéria
  • Zdroj: instagram /@ ittihadclub.sa

Francúzsky futbalový útočník Karim Benzema (35) svojim nedávnym príspevkom na sociálnej sieti nesmierne pobúril širokú verejnosť.

Fotogaléria

Bývalý hráč Realu Madrid je podľa svojho vyjadrenia na sociálnej sieti na strane teroristickej organizácie Hamas, čo znepokojilo značnú časť jeho fanúšikov.

"Všetky naše modlitby sú s obyvateľmi Gazy, ktorí sú opäť obeťami týchto nespravodlivých bombových útokov, ktoré nešetria ženy a deti," vyjadril sa Benzema prostredníctvom sociálnej siete X.

Francúzsky minister vnútra Géreld Darmanin vzápätí obvinil futbalistu z kontaktu s organizáciou Hamas, informovalo nemecké periodikum Bild.

Wanda má na Instagrame takmer 17 miliónov sledovateľov.
Obvinenia voči sexy manželke futbalovej hviezdy: Upravené fotky? Zobraziť článok

"Pán Karim Benzema má notoricky známe väzby na Moslimské bratstvo," vyhlásil Darmanin počas rozhovoru pre CNews. Následne dodal, že francúzsky futbalista je už niekoľko týždňov pod dohľadom a všetky jeho činy sú dôkladne sledované.

"Útočíme na hydru, konkrétne na Moslimské bratstvo, pretože spôsobuje džihádizmus,“ upresnil na záver francúzsky minister vnútra.

Neymar opúšťal ihrisko v slzách.
Nádherné gesto Neymara: TOTO spravil napriek hororovému zraneniu Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});