Spoveď rodiny zosnulého švédskeho fanúšika: Štvrťstoročie pôsobil ako tréner!

Pri pondelkovom teroristickom útoku v Bruseli zahynula dvojica švédskych futbalových fanúšikov.

Pri pondelkovom teroristickom útoku v Bruseli zahynula dvojica švédskych futbalových fanúšikov.

Fotogaléria

Jednou z obetí bol 60-ročný Patrick, ktorého rodina aktuálne prežíva náročné chvíle. "Patrick bol veľmi srdečný, vtipný a starostlivý otec, manžel, brat, starý otec, dedko, a strýko," uviedli Patrickovi súrodenci pre televíziu SVT Västernorrland.

Patrick pôsobil 25 rokov ako futbalový tréner juniorského tímu. Za svoju angažovanosť bol nedávno vymenovaný taktiež sa čestného člena zväzu.

"Pre naše združenie to bol veľmi dôležitý človek. Bol trénerom, funkcionárom a mužom zodpovedným za mládežnícke aktivity. Poznal každého," hovorí Fred Schneider, ktorého syna Patrick trénoval.

Wanda má na Instagrame takmer 17 miliónov sledovateľov.
Obvinenia voči sexy manželke futbalovej hviezdy: Upravené fotky? Zobraziť článok

Podľa rodiny bol futbal Patrickovým celoživotným záujmom. "Bol nevyliečiteľným futbalovým fanúšikom, ktorý sledoval nielen svoj národný tím v dobrých i zlých časoch, ale taktiež ostatné futbalové stretnutia. Švédsky dres mal vždy na sebe," píšu Patrickovi súrodenci vo vyhlásení.

Motívom teroristu, ktorý pred zápasom zaútočil na fanúšikov bola údajne práve ich švédska národnosť. Pri útoku zahynuli dvaja priaznivci, pričom tretí je aktuálne hospitalizovaný.

Prezident FC Barcelona Joan Laporta.
Ďalšia kauza v Barcelone: Klub mal 18 rokov uplácať rozhodcov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});