Hrozná správa: Ex-futbalistu brutálne zavraždili († 43), mal štyri deti

Hrozné správy prichádzajú z Izraela! Podľa najnovších informácii bol zavraždený bývalý futbalista Lior Asulin.

Hrozné správy prichádzajú z Izraela! Podľa najnovších informácii bol zavraždený bývalý futbalista Lior Asulin.

Fotogaléria

V sobotu vtrhli na izraelské územie ozbrojení bojovníci z palestínskej organizácie Hamas. To viedlo k vypuknutiu konfliktu, zahynulo už stovky civilistov. Bývalý futbalista zomrel na juhu krajiny neďaleko Pásma Gazy.

Lior Asulin bol na oslave s priateľmi, kde zrazu vtrhli bojovníci Hamasu a spustili paľbu na účastníkov. Pôvodne bol 43-ročný muž nezvestný, ​​ale neskôr vyšlo najavo, že zomrel.

Správy potvrdil futbalový klub Hapoel Tel Aviv, kde Asulin v minulosti hrával. „Obrovský smútok. Po mnohých hodinách, kedy bol považovaný za nezvestného, ​​je teraz známe, že nášho bývalého hráča Liora Asulina zavraždili teroristi na párty v meste Reim. Futbalový klub Hapoel Tel Aviv vyjadruje úprimnú sústrasť a žiada o vyjadrenie podpory pre členov Liorovej rodiny v ťažkých časoch,“ uviedol klub na sociálnej sieti X.

Ilustračná fotografia.
Slovenský klub zasiahla smutná správa: Navždy odišiel legendárny hráč († 81)! Zobraziť článok

Informácie potvrdil aj izraelský portál One: „Zhruba 50 teroristov prišlo do areálu a zabilo mnoho civilistov, vrátane 43-ročného bývalého futbalistu.“

Asulin hrával na pozícii útočníka a takmer celú kariéru strávil vo svojej vlasti. Najväčší úspech dosiahol s Hapoelom, s ktorým vyhral v roku 2012 ligový titul. Krátko hral aj v zahraničí, od januára do mája 2008 obliekal dres cyperského klubu Apollon Limassol. Podľa dostupných správ bol otcom štyroch detí.

Juraj Slafkovský bol aktérom hromadnej bitky.
Slafkovský sa zaplietol do bitky, rozdal pár úderov: Tento muž mu zachránil kožu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});