Majiteľ Slovana Hrubý: Za TOHTO hráča sme ponúkali 450-tisíc!

V realizačnom tíme klubu HC Slovan Bratislava nedávno nastali veľké zmeny, pričom belasí vymenili trénera aj športového manažéra. Ďalšou ...

V realizačnom tíme klubu HC Slovan Bratislava nedávno nastali veľké zmeny, pričom belasí vymenili trénera aj športového manažéra. Ďalšou oblasťou, v ktorej by mali nastať zmeny, je samotná súpiska hráčov.

Fotogaléria

Pavol Hofstäder, jeden z akcionárov bratislavského klubu uviedol, že kvôli týmto krokom bude pravdepodobne nutné navýšiť rozpočet na hráčov, ktorý by sa mal pohybovať okolo úrovne 1,5 milióna eur.

Majiteľovi klubu Rudolfovi Hrubému bola v rozhovore pre televíziu TA3 položená taktiež otázka, aká je maximálna suma, ktorú by boli ochotní ponúknuť za kvalitného hokejistu.

"Poviem príklad z minulosti, keď sme mali záujem angažovať Davida Krejčího, vtedy sme boli ochotní dať 450-tisíc," vyjadril sa Rudolf Hrubý.

Na snímke gólová radosť hráčov Trenčína.
Niké liga má nového lídra, Michalovce natiahli negatívnu šnúru Zobraziť článok

Skúsený útočník odohral v NHL 16-sezón, pričom počas všetkých obliekal dres Bostonu Bruins. V roku 2011 získal po boku Zdena Cháru taktiež Stanleyho pohár.

Slovan mal mať o Krejčího záujem v období, keď sa pred sezónou 2020/2021 rozhodol pre návrat do Európy. Teraz už 37-ročný Čech sa však napokon rozhodol pre pôsobenie v Olomouci, pričom po roku v českej extralige sa opäť vrátil do Bostonu. Aktuálne to však vyzerá, že uplynulá sezóna bola pre Davida Krejčího za veľkou mlákou tou poslednou.

Hlavný tréner Pep Guardiola rozdáva pokyny hráčom Manchestru City.
Šokujúca prehra lídra Premier League: Nepomohol ani exkluzívny gól majstra sveta Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});